foto: Publicitātes foto
Foto: Latvijas influenceri līksmo slēgtā ballītē  
Inflenceri tikās slepenā ballītē.
Slavenības
2022. gada 5. decembris, 13:43

Foto: Latvijas influenceri līksmo slēgtā ballītē  

Jauns.lv

Nedēļas nogalē bārā "Koya" notika slēgtais pasākums Latvijas populārākajiem influenceriem.

Pasākuma viesi baudīja īpašu programmu kopā ar Comedy Latvia dalībniekiem, dejotājiem no Dreamteam led dance, kā arī piedalījās īpašās aktivitātēs. Pasākumu vadīja Kaspars Breidaks, bet par muzikālo atmosfēru rūpējās Rojs Rodžers, kas bija ballītes galvenais dīdžejs.

Pasākuma viesiem tika sarūpēta īpaša atmosfēru ar kristāliskiem un zaigojošiem elementiem, liekot viesiem mirdzēt kā kristāliem.

Pasākumu apmeklēja dziedātājs Justs Sirmais, influenceri Jana Bruka, Malvina Money, Nastja Choo, Amuna Dāvis, influenceri un tiktokeri Andrejs Černuckijs, Ralfs Kārkliņš, Ilze Dobele, Elīža Kupča, Elīna Pakalne, Xfactors 2021 fināliste Olga Palushina, Alekss Stepanovs, Santa Buša, Gatis Kondrāts, stiliste Jūlija Verbicka un daudzi citi.

Pasakumu apmeklējušie influeceri gan pagaidām nedalās iespaidos. Acīmredzot, kas notiek slēgtā influenceru ballītē, tas tur arī paliek. Tomēr par notikušajām dzīves svinībām ir palikušas fotogrāfijas, ko piedāvājām apskatīties.

Foto: Latvijas influenceri līksmo slēgtā ballītē

Nedēļas nogalē bārā Koya notika slēgtais pasākums Latvijas populārākajiem influenceriem. Pasākuma viesi baudīja īpašu programmu kopā ar Comedy Latvia dalībniekiem, ...

gallery icon
15