Slavenības
2022. gada 5. decembris, 11:39

VIDEO: aktieris Kaspars Znotiņš pastāsta, kā savaldzinājis savu sievu

Jauns.lv

Jaunā Rīgas teātra aktieris Kaspars Znotiņš kanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" atklājis, kā reiz saticis un savaldzinājis savu sievu Lieni un jau vēlāk abi izveidojuši kuplu ģimeni.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aktieris teic, ka ar savu liktenīgo sievieti iepazinies, studējot Latvijas Kultūras akadēmijā, kur studējusi arī topošās sievas dvīņumāsa.

Aktieris teic, ka ar savu liktenīgo sievieti iepazinies, studējot Latvijas Kultūras akadēmijā, kur studējusi arī topošās sievas dvīņumāsa. Abas māsas bijušas vizuāli ļoti līdzīgas, pat cilvēki mēdza viņas sajaukt.

Kasparam Znotiņam ļoti spilgti atmiņā palikusi abu tikšanās reize vienā no akadēmijas ballēm - Lienes teiktais un acu skats mazajā kafejnīciņā. Sēžot pie galdiņa ar daudziem studentiem, Liene garāmejošajam Kasparam noteikusi: “Vai ne!”, uz ko Znotiņš atbildējis apstiprinoši. Klikšķis bija noticis, jo Kaspars, izejot no augstskolas, apsēdies uz kāpnēm, apdomājis pāris minūtes un aizgājis uzlūgt Lieni uz deju, un tā arī abi visu nakti nodejojuši. Pēc tam pavadījis Lieni uz mājām.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kaspars atminas, ka ar Lieni visu nakti nodejojuši kādā no Kultūras akadēmijas ballēm.

Protams, pēc pirmās balles sekoja arī nākamā. Kasparam palikusi atmiņā viena no ballēm ziemā, pēc kuras, naktī ejot mājās, sniegs krita Lienei matos. Taču tad uz visu ziemas periodu abu ceļi pašķīrušies, jo Kaspars vienkārši pazudis no Lienes redzesloka. “Laikam negribēju būt vēl piesiets,” viņš nosaka. Tajā laikā Lienei jau bija arī divus gadus vecs dēlēns Emīls no iepriekšējām attiecībām.

Liene un Kaspars tomēr sagāja kopā un izveidoja ģimeni, un arī Emīls no astoņu gadu vecuma Kasparu dēvē par savu tēti. Kaspara un Lienes laulība ir stipra jau daudzu gadu garumā, par ko liecina arī abu kuplā ģimene, kurā aug četri bērni.