foto: Instagram
Alla Pugačova atļāvusi savā pilī vadīt ekskursijas, ziņo Krievijas mediji
Alla Pugačova pie pils ieejas.
Slavenības
2022. gada 3. decembris, 18:47

Alla Pugačova atļāvusi savā pilī vadīt ekskursijas, ziņo Krievijas mediji

Jauns.lv

Allas Pugačovas faniem būs iespēja pieskarties viņas dzīvei. Kā vēsta Krievijas masu mediji, primadonna it kā atļāvusi vadīt ekskursijas savā pilī Grazji ciemā. Citi avoti gan vēstī, ka šī ir viltus ziņa.

Iespējamās biļetes foto publicējis "Telegram" kanāls "Slavenību dienasgrāmatas". Tiek norādīts, ka visi interesenti ekskursijas laikā varēs apskatīt primadonnas buduārus, viņas vīra Maksima Galkina istabas, garderobes un tualetes. Jebkura filmēšana ir aizliegta neskatoties uz ne mazo biļetes cenu - 10 000 rubļu (aptuveni 150 eiro).

Turklāt primadonna nedomājot naudu paturēt sev. Biļetē norādīts, ka iegūtie līdzekļi tiks ziedoti Ukrainas pirmās lēdijas Olenas Zelenskas labdarībam fondam.

Septembra beigās Alla Pugačova pameta Krieviju un pārcēlās dzīvot uz Izraēlu, kur jau saņēmusi pasi.

Pēc tam medijos parādījās informācija, ka dziedātāja iecerējusi atbrīvoties no savas pils ciematā Grazji. Tika ziņots, ka savrupmāja it kā izlikta pārdošanā par 1 miljardu rubļu (aptuveni 17 miljoniem eiro).

Tāpat Krievijas varas iestādes iekļāvušas Maksimu Galkinu "ārvalstu aģentu" sarakstā. Pēc kā Pugačova lūgusi ierakstīt arī viņu šajā sarakstā.

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils Piemaskavas ciematiņā Grjazi.

gallery icon

Karantīna Allas Pugačovas un Maksima Galkina ģimenē

gallery icon