foto: Shooting Star/Sipa USA/ Vida Press
Donatella Versače apsveic mirušo brāli dzimšanas dienā
Džanni un Donatella Versače.
Slavenības
2022. gada 2. decembris, 20:50

Donatella Versače apsveic mirušo brāli dzimšanas dienā

Jauns.lv

Modes dizainere Donatella Versače sociālajā tīklā uzrakstījusi aizkustinošu apsveikumu brālim Džanni, kuram 2. decembrī paliktu 76 gadi.

“Vienkāršos vārdos nav iespējams izteikt, kāds radošais ģēnijs bija Džanni. Viņa dzimšanas dienā, šodien un katru gadu, es atzīmēju to, kā viņa talants radīja pārmaiņas modes pasaulē un ārpus tās. Džanni, es ļoti mīlu un ilgojos pēc tevis. Daudz laimes dzimšanas dienā,” savā “Instagram” blogā ierakstījusi Donatella Versace.

Līdz ar apsveikumu viņa publiskojusi divas fotogrāfijas no ģimenes arhīva. Pirmā no tām tapusi aizvadītā gadsimta 80. vai 90. gados, bet otrajā Donatella un Džanni iemūžināti agrā bērnībā.  

Brālis un māsa: Džanni un Donatella Versačes

gallery icon

Pie Donatellas ieraksta arī daudzas slavenības izrādījušas godu dizainerim, kurš 1997. gadā tika nošauts uz savas mājas sliekšņa. Viņam veltījumus komentāru sadāļā atstājuši tādi cilvēki kā sabiedrības dāma Parisa Hiltone, “Gucci” bijušais radošais direktors Alesandro Mikele, “Valentino” radošais direktors Pjērpaolo Pičoli, blogere Kjara Ferrani un citi.

Kā mainījusies Donatella Versače

gallery icon

Modes dizaineru Džanni nošāva 1997. gada 15. jūlijā Maiamibīčā (Maiami piepilsētā) uz savas savrupmājas kāpnēm. To bez jebkāda iemesla izdarīja sērijveida slepkava Endrū Kunenens. Plašsaziņas līdzekļos uzreiz parādījās versija par itāliešu mafijas līdzdalību šajā slepkavībā, savukārt daži laikraksti noziegumā vainoja Versačes ģimeni. Pēc dažām dienām viņa slepkava, policistu aplenkts, izdarīja pašnāvību. Saskaņā ar dažiem ziņojumiem slepkava bija ģērbies zīmola “Versace” apakšveļā.

Džanni Versače krāšņā mode

gallery icon

Donatella Versače Milānas modes nedēļas atklāšanā

gallery icon