foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Kanje Vests maksās 200 000 dolāru mēnesī bērnu uzturnaudā
Kanje Vests
Slavenības
2022. gada 30. novembris, 19:00

Kanje Vests maksās 200 000 dolāru mēnesī bērnu uzturnaudā

Jauns.lv

Reperis un uzņēmējs Kanje Vests maksās bērnu uzturnaudu 200 000 dolāru apmērā, tiesa lēmusi viņa un realitātes šova zvaigznes Kimas Kardašjanas laulības šķiršanas lietā.

Turklāt Kanje Vests segs pusi no bērnu drošības un izglītības izdevumiem. Aizbildniecība pār bērniem piešķirta abām pusēm, kurām ir savstarpēji jākonsultējas svarīgu lēmumu pieņemšanā, kas attiecas uz bērnu labklājību.

Kima Kardašjana pēc šķiršanās no Kanjes Vesta 2021. gada martā

gallery icon

Vests un Kardašjana apprecējās 2014. gadā, viņu laulībā dzimuši četri bērni — Norta (9 gadi), Seints (7 gadi), Čikāga (4 gadi) un Psalms (3 gadi). 2021. gadā Kardašjana iesniedza tiesā laulības šķiršanas pieteikumu, atsaucoties uz nesamierināmām pretrunām. Tajā pat gadā Kanje “personīgu iemeslu dēļ” legāli nomainīja savu vārdu uz Je. Kaut gan Vests pretojās laulības šķiršanai, Kardašjana jau bija paziņojusi, ka ļoti to vēlas, lai tādējādi Vests pieņemtu viņu attiecību izbeigšanos.

Pēdējā laikā 45 gadus vecais Vests pastāvīgi iekuļas nepatikšanās. Sakarā ar viņa antisemītiskajiem izteikumiem no sadarbības jau atteikušies vairāki slaveni uzņēmumi, tostarp sporta apģērba, apavu un ekipējuma ražotājs “Adidas”, modes žurnāls “Vogue”, talantu aģentūra CAA, banka “JP Morgan Chase”, modes nams “Balenciaga”, tādējādi Vests zaudēja miljardiera statusu. Turklāt Vesta izteikumu dēļ cieta viņa “Instagram” un “Twitter” konti.

Šomēnes Vests paziņoja par kandidēšanu ASV prezidenta vēlēšanās 2024. gadā. Iepriekšējās vēlēšanās 2020. gadā viņš saņēma nieka 70 000 balsu.