1dienas
21stundas
41minūtes
19sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Tik sen neesam tikušies" - Laima Vaikule paziņo, ka drīz pametīs Latviju
foto: No izdevniecīgas "Rīgas Viļņi" arhīva.
Dziedātāja Laima Vaikule.
Slavenības

"Tik sen neesam tikušies" - Laima Vaikule paziņo, ka drīz pametīs Latviju

Jauns.lv

Dziedātāja Laima Vaikule sociālajos tīklos paziņojusi, ka drīzumā pametīs Latviju un gatavojas šoziem doties uz Izraēlu. Un plāni māksliniecei šajā zemē, kur šobrīd, starp citu, atrodas arī skatuves mākslinieces senā draudzene Alla Pugačova, ir ļoti piesātināti.

"Tik sen neesam tikušies" - Laima Vaikule paziņo, ...

Laima Vaikule neslēpj, ka ar nepacietību gaida ziemu, lai dotos uz Izraēlu. Tur viņai paredzēta viesizrāde. "Super balets, super orķestris un es! uz tikšanos!" viņa sola saviem Izraēlas faniem.

"Esmu tik priecīga, ka ir jau tuvu... jau decembris, janvāris... un 23. gada februārī, būšu Telavivā. 24. es būšu Haifā. Un 25. gadā būšu Ašdodā. Tā ka uz tikšanos, draugi! Es labprāt atbrauktu uz Izraēlu! Tik sen neesam tikušies," emocijās dalījās dziedātāja.

Mākslinieces fani uzreiz izteica pieņēmumu, ka Vaikule noteikti tiksies ar Pugačovu, kura šobrīd arī atrodas Izraēlā. "Allai Borisovnai nododiet sveicienus un lielu mīlestību no vienkāršajiem Krievijas pilsoņiem", "Vienkārši lieliski. Tiksieties ar Pugačovu," rakstīja dziedātājas soctīklu sekotāji.

Ar unikālu koncertu uzstājās Laima Vaikule, sniedzot muzikālu baudījumu un izsmalcinātu šovu. Savā oficiālajā Instagram kontā pati māksliniece raksta - "Minūte laimes šajā drausmīgajā laikā."

Ar unikālu koncertu Rīgā uzstājusies Laima Vaikule

Ar unikālu koncertu uzstājās Laima Vaikule, sniedzot muzikālu baudījumu un izsmalcinātu šovu. Savā oficiālajā Instagram kontā pati māksliniece raksta - ...

Alla Pugačova un Laima Vaikule Jūrmalā

Laimas Vaikules jubilejas solo koncerts "Laima Vaikule & Freedom Ballet"

Šodien, 31. martā, daudzu iecienītā estrādes dīva Laima Vaikule svin savu 65. dzimšanas dienu, bet vakar "Arēnā Rīga" notika jubilejas ...

Laima Vaikule Ziemassvētku laikā uzstājas Jelgavā, Valmierā un Saldū.

Laima Vaikule Ziemassvētku laikā uzstājas Jelgavā, Valmierā un Saldū

Laima Vaikule Ziemassvētku laikā uzstājas Jelgavā, Valmierā un Saldū.