foto: Vida Press
"Notika ļaunākais" - Džims Kerijs reaģējis uz aizliegumu iebraukt Krievijā
Džims Kerijs.
Slavenības
2022. gada 16. novembris, 19:46

"Notika ļaunākais" - Džims Kerijs reaģējis uz aizliegumu iebraukt Krievijā

Jauns.lv

Kanādas un ASV aktieris un komiķis Džims Kerijs, kurš pakļauts Krievijas sankcijām Ukrainas atbalsta dēļ, izteicies par aizliegumu iebraukt Krievijā. Izrādās, ka mākslinieks par to nemaz nav satraucies.

Kerijs soctīklā "Twitter" atbildējis romāna "Kalpones stāsts" autorei Margaretai Atvudai, kura arī iekļuvusi Krievijas sankciju sarakstā. "Sasodīts! Mēs ar Džimu Keriju plānojām pavadīt brīvdienas Maskavā. Domāju, ka tagad tā būs Kijiva," atbildot uz Krievijas lēmumu, paziņoja Atvuda.

"Jā, Mārgareta. Baidos, ka noticis ļaunākais. Mums ir liegta iebraukšana Krievijā... bet problēmas simtiem kanādiešu ir nieks šajā trakajā pasaulē. Mums vienmēr būs Parīze," rakstniecei atbildēja aktieris.

Krievija 14. novembrī ieviesa personiskās sankcijas pret simt Kanādas pilsoņiem, tostarp Džimu Keriju, Margaretu Atvudu un Ukrainas nacionālistu līdera Stepana Banderas mazdēlu - žurnālistu Stefanu Banderu.

Kā paziņoja Krievijas ārlietu ministrija, ka Krievijas sankcijām pakļautie kanādieši "ir tieši iesaistīti agresīva pretkrieviska kursa īstenošanā".

Vēl pilna apmēra iebrukuma sākumā Kerijs atbalstīja Ukrainu un nosauca Vladimiru Putinu par idiotu, rakstīja UNIAN.

Džims Kerijs un Džindžera Gonzaga dzīvē un uz ekrāna

gallery icon