Slavenības
2022. gada 15. novembris, 18:23

Mirdzai Martinsonei kļūt par aktrisi savulaik ieteicis astrologs

Jauns.lv

Mirdza Martinsone ir patiesi žilbinoša ekrāna zvaigzne, pret kuru slepenu mīlestību loloja neskaitāmi Rīgas kinostudijas filmu skatītāji ne vien Latvijā, bet arī ārpus tās robežām.

Mārtiņš Vilsons un Mirdza Martinsone padomju kulta filmā „Mirāža”

gallery icon

Savas simpātijas šarmantajai aktrisei neslēpj arī Lauris Reiniks, kurš šoreiz ir viens no kanāla "360TV" svētku nedēļas raidījuma “Vakariņš ar savējiem” kolēģiem. Taču interesanti, ka tā visa varēja nemaz nebūt, ja vien... savulaik agrā jaunībā Mirdzas profesijas izvēli nebūtu ietekmējusi tiem laikiem tik eksotiska persona kā astrologs.

“Man skolā patika ķīmija, bija diezgan nopietna doma to arī tālāk studēt. Taču mans matemātikas skolotājs teica – tev ķīmiju, nu, ko tu? Un slepeni iedeva tā astrologa koordinātas, lai palīdz man izlemt. Skolotāju gan vēlāk atlaida... Ne dēļ mana gadījuma, bet vispār - viņš pārmaiņus ar matemātiku mums stāstīja arī par astroloģiju, ezotēriskām lietām," atminas Martinsone.

Mirdza Martinsone laiku lokos

Aktrise Mirdza Martinsone laiku lokos.

gallery icon

Valsts svētku nedēļā kanāla "360TV" šovā “Vakariņš ar savējiem” trīs ģimenes klās baltos galdautus, rādīs visu, kas simbolizē dzimtenes mīlestību un viesos uzņems TV personību Baibu Sipenieci-Gavari, tautā iemīļoto aktrisi Mirdzu Martinsoni un mūziķi Lauri Reiniku. Piedzīvojumi uz ūdens, piparotas izklaides un ģimenisks siltums – tas viss skatītājus sagaida ik vakaru.