Lady Gaga parādījusi nevainojamu vēderpresīti. FOTO
Dziedātāja Lady Gaga ir lieliskā fiziskajā formā.
Slavenības
2017. gada 3. februāris, 16:31

Lady Gaga parādījusi nevainojamu vēderpresīti. FOTO

Jauns.lv

30 gadus vecā amerikāņu popzvaigzne Lady Gaga atpazīta Losandželosā, kad pa ielu gāja sporta tērpā – legingos un zem krūtīm mezglā sasietā topiņā, šādi atsedzot nevainojami plakanu vēderu. Var redzēt, ka mūziķe pati lepojas ar sporta zālē sasniegtajiem rezultātiem.

Dziedātāja Lady Gaga šogad izpelnījusies godu uzstāties ASV Nacionālās futbola līgas finālspēles – „Superbowl” izcīņas – starplaikā. Reitingu ziņā „Superbowl” pārraide ir viena no populārākajām valstī un daudziem mūziķiem uzstāšanās šajā pasākumā ir tikpat prestiža lieta kā aktieriem „Oskara” balvas saņemšana.

Agrāk šajā pasākumā uzstājušās tādas superzvaigznes kā Bejonsa, Madonna, Dženeta Džeksone un vēl daudzi citi pasaulē ļoti labi pazīstami mākslinieki. Šogad viņu skaitam piepulcēsies arī Lady Gaga.

Dziedātāja ar lielu atbildības sajūtu gaida šo uzstāšanos un pavada daudz laika mēģinājumos, solot pārsteigt pielūdzējus. „Es apsolu parādīt labāko šovu savas karjeras laikā,” norāda popzvaigzne. „Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu nodemonstrēt, ka esam gatavi!”

Spriežot pēc dziedātājas figūras, treniņi nav bijuši velti. Popzvaigzne, kura karjeras laikā te pieņēmusies svarā, te nokritusies, to atkal nometusi un ieguvusi patiešām lielisku fizisko formu. Dodoties pa Losandželosas ielām Lady Gaga bija mezglā zem krūtīm saņēmusi „Adidas” sporta krekliņu un visu skatienam atklājusi savu lielisko vēderpresīti.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press