foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Sindija Krauforde pastāsta par savu pusmūža krīzi. Viņa sākusi strādāt ar speciālistu
Supermodele Sindija Krauforde.
Slavenības
2022. gada 4. novembris, 19:02

Sindija Krauforde pastāsta par savu pusmūža krīzi. Viņa sākusi strādāt ar speciālistu

Jauns.lv

Sindija Krauforde ir viena no mūsu laika slavenākajām modelēm. 56 gadus vecā superzvaigzne joprojām ir pieprasīta savā jomā. Viņa aizvien pozē glancētajiem žurnāliem un demonstrē tērpus modes nedēļu skatēs. Taču Sindija atzīst, ka gadu skaits tomēr liek par sevi manīt.

Jaunākajā intervijā viņa pastāstījusi par to, ka viņai šobrīd ir savs treneris jeb koučs, kurš palīdz izvairīties no pusmūža krīzes. “Šogad es sāku strādāt ar speciālistu. Viena no lietām, ko mēs ar viņu apspriežam, ir laiks. Konkrēti mēs runājam par brīžiem, kad es sāku sajusties saspringta,” norādījusi Sindija.

Supermodele pastāstījusi, ka pēc festivāla “Burning Man” apmeklējuma kopā ar meitu Kaiju šā gada septembrī viņa sākusi pārdomāt vairākas lietas. Krauforde beidzot sajutusies brīva un iemācījusies dzīvot lēnā tempā, viņa apliecinājusi ekskluzīvā intervijā žurnālam “Haute Living”.

Sindija Krauforde atzīmējusi, ka viņa ir ļoti organizēts cilvēks un velta tieši tik daudz laika, cik viņai nepieciešams katram konkrētam uzdevumam. “Es pabeidzu treniņu 9.30, bet pulksten 10 man ir zvans daba jautājumos. Man ir pusstunda, lai nomazgātos un sagatavotos. Bet, teiksim, mans vīrs grib ar mani parunāt. Es saprotu, ka man tam ir trīs minūtes laika. Tad viņš sāk dusmoties vai arī es sāku nervozēt, ka man nebūs laika kosmētikai,” modele padalījusies ar savu rūpīgi plānoto dienas grafiku un tad piebildusi, ka nekad savā dzīvē nav pārcēlusi tikšanās.

Sindija Krauforde ar ģimeni Britu modes balvu pasniegšanas ceremonijā

Sindija Krauforde ar ģimeni 2018. gada Britu modes balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon