foto: Instagram
Viņa visus muļķoja! Andželinas Džolijas baisā līdziniece pēc iznākšanas no cietuma parāda savu īsto seju
Trakā pasaule
2022. gada 26. oktobris, 15:14

Viņa visus muļķoja! Andželinas Džolijas baisā līdziniece pēc iznākšanas no cietuma parāda savu īsto seju

Jauns.lv

Andželinas Džolijas baisā līdzniece gadiem ilgi muļķojusi savus sekotājus. Daudziem par lielu pārsteigumu, irāniete Sahāra Tabara, kura "Instagram" ievietoja šokējošas fotogrāfijas, patiesībā izskatās pavisam savādāk. Sociālo mediju influencere beidzot parādījusi savu īsto seju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Irānas sociālo mediju influencere Sahāra Tabara šokēja pasauli ar attēliem, kuros it kā redzama viņa - izdēdējušu skatienu, atgādinot gan zombiju, gan slaveno aktrisi Andželinu Džoliju.

Tomēr tagad atklājies, ka šie spocīgie foto bija pilnīgs viltojums. Pēc iznākšanas no cietuma savā jaunākajā intervijā televīzijā Sahāra izskatās pavisam savādāk.

Sociālo mediju zvaigzne atzina, ka nekad nav veikusi plastiskās operācijas un attēli tapuši pateicoties viņas datorprasmēm, vēsta "Daily Star".

"Tas, ko jūs redzējāt vietnē "Instagram", bija datora efekti, kurus es izmantoju, lai radītu attēlu." Influencere acīmredzot "gribēja būt slavena kopš bērnības".

Tabaru arestēja 2019. gadā pēc tam, kad par viņas uzvedību saņemtas sūdzības no sabiedrības. Viņa tika apsūdzēta zaimošanā, aicināšanā uz vardarbību, nelikumīgā īpašumu iegūšanā, valsts ģērbšanās kodeksa pārkāpšanā un jauniešu mudināšanā iesaistīties korupcijā. Tabloīdi vēstīja, ka galvenais iemesls sievietes arestam bijis tieši viņas ieraksti sociālajos tīklos.

"Kibertelpa bija viegls ceļš. Tas bija daudz vieglāk nekā kļūt par aktieri," sacīja Sahāra, kura solīja savā telefonā vairs neielādēt "Instagram" aplikāciju.

foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video.
Sahāra Tabara.

Tēmas