foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aktrise Baiba Broka šķīrusies no vīra un, iespējams, sākusi romantiskas attiecības ar Jāni Skuteli
Jānis Skutelis un Baiba Broka. Jauns pāris?
Slavenības
2022. gada 25. oktobris, 13:45

Aktrise Baiba Broka šķīrusies no vīra un, iespējams, sākusi romantiskas attiecības ar Jāni Skuteli

Jauns.lv

Pandēmijas laikā izjukusi Jaunā Rīgas teātra aktrises Baibas Brokas laulība un viņa tagad esot satuvinājusies ar kolēģi Jāni Skuteli, vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Komēdijas "Mamma vēl smaida" pirmizrāde

Pie skatītājiem nonākusi režisores Elzas Gaujas melnā komēdija "Mamma vēl smaida". Filma stāsta par trīs māsām, kuras spiestas risināt kopīgu ...

gallery icon

Baiba un Jānis tēlo laulātu pāri režisores Elzas Gaujas jaunajā filmā "Mamma vēl smaida", abi ir saspēlējušies arī uz Jaunā Rīgas teātra skatuves. Un nu īpaša saikne viņiem izveidojusies ārpus darba, liek noprast žurnāls.

Baiba gan, vaicāta, vai viņai ar Jāni ir romantiskas attiecības, šīs baumas atteikusies komentēt. Taču to, ka gala ir viņas laulība ar skaņu režisoru Gati Buili, aktrise apstiprina. Turklāt tā izjukusi jau sen, pandēmijas laikā, saka Broka, kas iepriekš bijusi precējusies arī ar režisoru Gati Šmitu. Interesanti, ka tieši Šmits ir režisors Jaunā Rīgas teātra izrādei "Krizantēmas", kurā kopā spēlē Broka un Skutelis.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Baiba Broka ar toreizējo dzīvesbiedru Gati Buili un aktieris Artūrs Skrastiņš ar sievu Ilzi Ķuzuli "Spēlmaņu nakts" ceremonijā pirms vairākiem gadiem.

Savam otrajam vīram Gatim Builim aktrise ir dāvājusi divus bērnus, kas abi ir jau pusaudžu vecumā.