Šova "Dejo ar zvaigzni" sestās tiešraides raidījums

Svētdien, 23. oktobrī, aizvadīta jau sestā TV3 šova “Dejo ar zvaigzni” tiešraide, šoreiz kino un multfilmu tematikā. Nedēļas sākumā ar ...

gallery icon
30
TV
2022. gada 23. oktobris, 23:44

Šovu "Dejo ar zvaigzni" kino tematikas raidījuma beigās pamet Anda Ozoliņa; viens pāris atgriežas

Jauns.lv

Svētdien, 23. oktobrī, aizvadīta jau sestā TV3 šova “Dejo ar zvaigzni” tiešraide, šoreiz kino un multfilmu tematikā. Nedēļas sākumā ar negaidītu ziņu par izstāšanos no šova veselības apsvērumu dēļ klajā nāca šova dalībniece Kristīne Balode, tādēļ šonedēļ uz skatuves kāpa vien 8 pāri. Vakara gaitā žūrija un skatītāji lēma, ka šovu jāpamet interjera dizainerei Andai Ozoliņai un viņas deju partnerim Valteram Frickausam.

Iepriekšējās tiešraidēs pāris mūs priecēja ar tango, lēno valsi, ča ča ča, rumbu un sambu, bet šajā reizē viņi dejoja Latīņamerikas deju pasodobli. Tāpat šova izskaņā tika paziņots, ka skatītāji ir devuši otro iespēju un šovā atgriezīsies aktieris Maksims Busels un viņa deju partnere Liza Manija.

“Gan Frīda, gan pasodoble ir divas spēcīgas enerģijas. Man patīk būt maigai, sievišķīgai, bet esot Frīdas lomā, man jābūt ļoti skarbai un “cietai”. Kas man tajā visā patīk – ir jābūt pantērai, kas iet uz mērķi,” pirms priekšnesuma savās pārdomās dalījās Anda.

foto: Publicitātes foto
Vakara gaitā žūrija un skatītāji lēma, ka šovu jāpamet interjera dizainerei Andai Ozoliņai un viņas deju partnerim Valteram Frickausam.

“Gribu teikt lielu paldies par flamenko daļu, kas bija izcili nostrādāta un raisīja daudz dažādas sajūtas. Pašā pasodoblē varbūt drusku kaut kas pietrūka, arī Valteram mazliet pietrūka stabilitātes, bet kopumā jūs mūs aizvedāt uz skaistu stāstu Frīdas laikmetā,” dejotāju priekšnesumu komentēja profesionāla sporta deju trenere un tiesnese Marta Kalēja-Irbe. Žūrijas kopvērtējumā pāris ieguva 28 punktu, kas bija viens no augstākajiem žūrijas vērtējumiem šajā nedēļā.

Šova dalībnieku sniegumam paliekot arvien labākam, žūrija šajā vakarā daudzu pāru sniegtos priekšnesumus novērtēja visaugstāk. Visaugstāko novērtējumu – 30 punktus – no žūrijas šovakar ieguva Rūta Dvinska un Viktors Haritonovs un Aminata ar Maksu Kravčenko. Savukārt skatītāju simpātiju balvu vakara izskaņā ieguva Jānis Pētersons un Olena Čerekova.