TV
2022. gada 13. oktobris, 11:44

VIDEO: "Ērkšķu šova" dāmām dievkalpojuma laikā uznāk nekontrolējama smieklu lēkme

Jauns.lv

Kā savaldīt smieklus, kas uznākuši nelaikā un nevietā? Ar šo problēmu nākas cīnīties televīzijas sievietēm "STV Pirmā!" sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz…" piektās sezonas dalībniecēm, kuras ceļu pretim pārmaiņām turpina Bruknas muižā, ko par savām mājvietām saukuši daudzi atkarīgie.

"Caur ērkšķiem uz..." piektās sezonas atklāšanas pasākums

Ar šokējošiem dzīvesstāstiem, negaidītiem pārsteigumiem un cerībām par labāku nākotni pie skatītājiem dodas sociālā TV projekta "Caur ērkšķiem uz…" piektā ...

gallery icon

Pēc piepildītas dienas, kur gan satikušās ar mākslinieku Mareku Odumiņu, kurš, neskatoties uz kustību traucējumiem, turpina baudīt dzīvi un ir viens no retajiem ratiņkrēslam piekaltajiem ļaudīm, kas glezno ar muti, gan piedalījušās komandas saliedēšanas spēlēs, meitenes dodas uz Skaistkalni, lai paviesotos pie Mediņa viņa vadītajā dievkalpojumā.

Tiesa, viesošanās dievnamā kļūst par teju vai dienas centrālo notikumu. Neparastā baznīcas atmosfēra, priestera Mediņa dziedājums un lūgšanas dažām dāmām šķiet tik neierastas, ka tiek ļauta vaļu nekontrolējamiem smiekliem un ķiķināšanai. Jautrība sit tik augstu vilni, ka dažai labai pat asarām acīs nākas pamest baznīcu.

"Sākumā es mēģināju koncentrēties, bet man nesanāca. Es iedomājos, ka to mūziku spēlē Drakula. Bija traki jāsmejas. Nezinu, vai tur no mums tie dēmoni līda ārā vai kā, ka bija tik briesmīgi jāsmejas!” par notikušo joko viena no smējējām – Anastasija.

Tikmēr viņas kolēģe Kristīne ir pikta par šādu uzvedību, sakot, ka šoreiz pāršauts pār strīpu: “Uzskatu, ka baznīcā jāizrāda cieņa, nesmuki, man tas nav saprotams.”

Tikmēr Lilita ar Katrīnu, jūtot, ka vairs nevar noturēties pieklājības robežās, steidz dievnamu pamest. “Es nevarēju savaldīties un sapratu, ka man jāiziet no baznīcas, jo negribu izrādīt necieņu," vēlāk savu rīcību skaidroja Lilita.

Sociālais projekts "Caur ērkšķiem uz…" skatāms ceturtdienu vakaros "STV Pirmā!", kā arī jebkurā ērtā laikā "Tet TV+".