Ainārs Rubiķis ar sievu Rēziju Kalniņu

Diriģents Ainārs Rubiķis ar sievu aktrisi un režisori Rēziju Kalniņu.

gallery icon
Slavenības
2022. gada 11. oktobris, 06:31

Rēzija Kalniņa ar vīru no skatuves taisnojas, ka viņiem laulības dzīvē viss kārtībā

Žurnāls "Kas Jauns"

Šovasar apritēja divi gadi kopš Dailes teātra aktrises Rēzijas Kalniņas un viņas vīra diriģenta Aināra Rubiķa kopīgi radītās satikšanās vietas - mūzikas un drāmas telpas OratoriO" - atklāšanas.

Šajā periodā, neraugoties uz pandēmijas apkarošanas pulcēšanās ierobežojumiem, kas ik pa laikam stopēja kultūrdzīvi, "OratoriO" aicinājuši ļaudis uz daudziem iestudējumiem un muzikāliem vakariem. Rēzija kolektīvā apvienojusi lieliskus aktierus – gan dažādos Latvijas teātros nodarbinātos, gan visiem zināmas un iemīļotas leģendas, kuru gaitas uz lielo teātru skatuvēm ir noslēgušās, kā Juris Kalniņš, Jānis Skanis, Mārtiņš Vilsons, Gunta Virkava un citi.

Starp citu, aizvadītajā nedēļā pēc nesen izskanējušajiem pieņēmumiem par iespējamu krīzi laulībā pasaulslavenais diriģents Ainārs Rubiķis ar sievas Rēzijas Kalniņas starpniecību publiski apliecināja, ka tā nav patiesība. Kā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns", tad, atrodoties koncertos ārzemēs, Ainārs ar videozvanu Rēzijas tālrunī, kas bija pavērsts no skatuves uz skatītāju zāli, kopā ar sveicieniem pirmizrādē vēstīja, ka attiecībās ar mīļoto sievu viss ir kārtībā.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pirmizrādē Rēzija Kalniņa uz skatuves atskaņoja videozvanu no ārzemēs esošā vīra, diriģenta Aināra Rubiķa.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!