Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Slavenības

Kaspars Kambala otrreiz bildina savu Olgu. Jau drīzumā atkal gaidāmas kāzas!

Jauns.lv

Pēc karstasinīgas attiecību skaidrošanas Turcijas svelmē Kambalu pāra ģimenes dzīvē atkal iestājies rožains periods. Vēl vairāk - Kaspars sagādājis Olgai pārsteigumu, kāds viņai nebūtu rādījies pat pārdrošākajos sapņos!

Kaspars Kambala otrreiz bildina savu Olgu. Jau drī...

“Tā kā mēs precējāmies Covid laikā, tikai paši sarakstījāmies dzimtsarakstu nodaļā, es domāju – mēs tagad varētu uzrīkot kārtīgu kāzu ballīti, un salaulāties pie mācītāja, lai viss ir, kā pienākas,” - viņš pavēsta pārsteigtajai dzīves biedrei īpaši noorganizētā randiņā pie izsmalcinātām vakariņām.

Kaspars un Olga Kambalas - viens no spilgtākajiem Latvijas pāriem

Olga ir vairāk kā pārsteigta, izplūst sirsnīgos mīlestības apliecinājumos un abi jau steidz ne tikai zvanīt mācītājam, bet arī  apspriest kāzu tērpus.

Ja pirmajā laulību ceremonijā Kaspars bija tērpies īpaši darinātā treniņtērpā, bet Olga efektīgā minikleitā, tad šoreiz viss būšot citādāk: “Pirmo reizi precoties, cilvēki mūs nesaprata.. Kasparam bija balts treniņtērps. Šoreiz viss būs “pa skaisto”, es vilkšu īstu kāzu kleitu!” – sajūsminātā Olga dalās savā priekā ar kanāla “STV Pirmā!” šova “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem.

Olgas Kambalas erotiskā fotosesija

Sportista Kaspara Kambalas sievas fitnesa entuziastes Olgas Kambalas erotiskā fotosesija.