Seriāla "Tarakāni tavā galvā" prezentācija

Šī gada rudenī pie skatītājiem nonāks jauns "Tet" oriģinālseriāls "Tarakāni tavā galvā" - rakstnieces Zanes Zustas tāda pat nosaukuma dižpārdokļa ...

gallery icon
Kino
2022. gada 19. septembris, 23:12

FOTO: notikusi seriāla "Tarakāni tavā galvā" prezentācija

Jauns.lv

Šī gada rudenī pie skatītājiem nonāks jauns "Tet" oriģinālseriāls "Tarakāni tavā galvā" - rakstnieces Zanes Zustas tāda pat nosaukuma dižpārdokļa ekranizācija Andreja Ēķa režijā.

Seriālā galveno lomu atveidos aktieris, režisors un komponists Toms Auniņš, piedalās Dita Lūriņa, Andris Keišs, Dārta Daneviča, Kristīne Nevarauska un citi iemīļoti aktieri.

Astoņu sēriju seriāls veidots pēc rakstnieces Zanes Zustas psiholoģisko grāmatu "Tarakāni manā galvā" un "Tarakāni tavā galvā" stāstu motīviem, kas tulkotas un iecienītas arī ārpus Latvijas.

Seriāla "Tarakāni tavā galvā" filmēšanas aizkulises

2022. gada rudenī pie skatītājiem nonāks jauns "Tet" oriģinālseriāls "Tarakāni tavā galvā" - rakstnieces Zanes Zustas tāda pat nosaukuma dižpārdokļa ...

gallery icon

Papildu intrigai arī grāmatas lasījušajiem seriālā iekļauts jauns stāsts, kura galvenais varonis ir psihoterapeits Roberts. Vienlaikus cenšoties tikt galā pašam ar savu samezgloto dzīvi, Roberta darba dienas paiet psihoterapijas privātpraksē, uzklausot dažādu klientu dzīves stāstus.

Katrs no viņiem alkst tikt uzklausīti gluži kā bērni, tāpēc nereti ar Robertu cenšas manipulēt, bet Roberta uzdevums ir ieraudzīt "tarakānu" klientu galvās, kas traucē tiem dzīvot, un saudzīgi to parādīt arī viņiem pašiem.