Lady Gaga izplūst asarās, ka jāpārtrauc koncerts sliktu laikapstākļu dēļ
Lady Gaga.
Slavenības
2022. gada 20. septembris, 06:52

Lady Gaga izplūst asarās, ka jāpārtrauc koncerts sliktu laikapstākļu dēļ

Jauns.lv

Dziedātājai Lady Gaga nācās pārtraukt savu koncertu pēc tam, kad nelabvēlīgie laika apstākļi “Hard Rock” stadionā Maiami ietekmēja uzstāšanos un radīja bažas par drošību.

Lady Gaga nācās pārtraukt savu koncertu “Hard Rock” stadionā Maiami, jo “zibens spērieni bija pārāk tuvu” šova norises vietai.

36 gadus vecā dziedātāja bija asarās pēc tam, kad sliktie laikapstākļi lika viņai priekšlaicīgi beigt šovu, kas norisinājās aizvadītajā nedēļas nogalē.

Viņa ievietojusi video savā “Instagram” kontā, kur paskaidrojusi notikušo.

Viņa sacīja: “Pat tad, kad lietus it kā mitējās, bija zibens, kas trāpīja zemē tik tuvu mums.”

Lady Gaga saviem faniem atzina: “Es zinu, ka ļoti ilgu laiku es vienmēr esmu gribējusi būt tā sīkstā, sliktā maita, bet es vēlos būt arī atbildīga un mīloša, un es nezinu, ko darītu, ja kādam publikā kaut kas būtu noticis, vai kādam no manas komandas, manas grupas vai maniem dejotājiem.”

Viņai bija atlicis izpildīt vēl tikai sešas dziesmas, tad turnejas “Chromatica Ball” pēdējais koncerts būtu aizvadīts godam. Bet, gādājot par visu klātesošo drošību, viņai bija jāpārtrauc koncerts līdz galam nenospēlēts, kas dziedātāju sarūgtinājis līdz asarām.

Turot rokās sarkanas rozes, savā video viņa teica: “Man ļoti žēl, ka mums neizdevās izpildīt episko “Rain On Me” priekšnesumu lietū, bet man vislielākā vērtība šķiet dzīvība. Lai kurš būtu man uz skatuves uzsviedis šīs (rozes), es tās lološu mūžam.”

Viņa arī atklāti pastāstīja par savām grūtībām, atklājot, ka bijis nepieciešams daudz laika, lai viņa atkal varētu uzstāties un būtu veselīga.
 
Lady Gaga piebilda: “Ceru, ka jūs zināt, ka viens no iemesliem, kāpēc es nolēmu nepabeigt šovu ir tāds, ka esmu vesela un tas ir veselīgs lēmums jums visiem un arī man pašai.”

Savu video viņa beidza, sakot: “Es labāk būšu sausa, bet mēs visi dzīvi, tāpēc ejiet mājās un esiet drošībā, un es tikšos ar jums nākamreiz, kad būšu uz skatuves. Bet līdz tam laikam [turneja] “Chromatica” nebūs beigusies, jo “Chromatica” ir par dziedināšanu, un “Chromatica” ir par to, ka zini, ka ar tevi pietiek. Un es šovakar jūtos pietiekama, lai gan līdz finišam netiku, es patiešām jūtos, ka biju pietiekama, tāpēc paldies, ka man sniedzāt šo sajūtu, es jūs mīlu.”

Lady Gaga stils 2021. gada fotogrāfijās

gallery icon