Slavenības
2022. gada 19. septembris, 10:05

Par precētu sievu atkal kļuvusi Alise Kolosova

Jauns.lv

"Sakot JĀ dzīvei kopā ar tevi, mana mīla," tā foto, kurā redzama kāzu dienā ar savu mīļoto vīrieti - mākslinieku un uzņēmēju Džeriju Mihimanu - parakstījusi pašmāju dejotāja un kāzu rīkotāja Alise Kolosova.

Pēc soctīklā "Instagram" ievietotās informācijas var spriet, ka Alise un Džerijs kāzas nosvinējuši villā "Ķurmrags" un pēc laulības jaunā sieva pieņēmusi vīra uzvārdu. Tagad viņa ir Alise Mihimana.

Jauno pāri sveic gan aktrise Agnese Zeltiņa, gan dziedātājs Roberto Meloni un radiodīva Maija Rozīte-Krištopane, gan multimākslinieks Kašers un citi sabiedrībā zināmi ļaudis, kā arī Kolosovas radi, draugi, paziņas un fani.

Džeriju kāzu rīkotāja Kolosova satika jau pēc šķiršanās no sava iepriekšējā vīra - dejotāja Valža Škutāna, ar kuru precējusies bija sešus gadus. "Vienkārši kādā brīdī nāca apskaidrība, ka neviens no mums attiecībās līdz galam laimīgs nav, lai gan visu darījām pēc labākās sirdsapziņas. Nekad nedomāju, ka tā ar mani notiks, es neprecējos, lai izšķirtos. Iespējams, ka apprecējos, nezinot, ko laulība no manis prasīs, tā mums abiem bija liela skola. Bet es domāju, ka eksāmenu esam nokārtojuši, jo izšķīrāmies ar lielu cieņu vienam pret otru," tā par šķiršanos žurnālam "Santa" šogad stāstīja Kolosova.

Škutāna un Kolosovas kopējā atpūta

gallery icon