Slavenības
2022. gada 19. septembris, 06:45

Lauris Reiniks atklāj, kāpēc īstenībā pametis Latviju

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātājs Lauris Reiniks pavisam nesen pavēstīja, ka uz laiku pametīs Latviju, lai dotos braucienā uz Latīņameriku. Lai gan viņš teica, ka prom devies, lai mācītos spāņu valodu, tomēr  galvenais iemels prombūtnei esot cits.

Lauris Reiniks vietnē "Instagram" saviem sekotājiem beidzot atklājis patieso iemeslu, kālab pieņēmis šādu lēmumu.

“Viss gads bija pilns ar lietām, projektiem, notikumiem, ka biju “pārkrāvies”...  Man vajadzēja noraut stopkrānu, jo veselība sāka streikot. Uz brīdi pateicu nē gan televīzijai, mūzikai, gan pasākumu vadīšanai, lai pats atpūstos, rehabilitētos un arī kaut ko šeit iemācītos. Šajā gadījumā tā ir spāņu valoda, kuru prombūtnē apgūstu. Es varēju turpināt strādāt un pelnīt naudu, bet, kā es saku, visu pasaules naudu nenopelnīšu. Galvenā ir garīgā veselība, jo, kad esam atpūtušies un iedvesmojušies, tad varam dot atkal kādam citam,” uzsver Reiniks.

Koncertuzvedums "Ričijs Rū rīko koncertu"

Kadri no Reiniku ģimenes un draugu koncertuzveduma "Ričijs Rū rīko koncertu" pirmizrādes un aizkulisēm.

gallery icon

Viņš sarunā saviem sociālo tīklu sekotājiem atzina – lai garīgā un fiziskā atjaunošanās būtu vēl pilnvērtīgāka, esot Kolumbijā, sakarus ar dzimteni viņš norobežojis līdz minimumam. “Es šeit esmu tādēļ, lai nedomātu par mājām, par darbiem. Man ir cits telefona numurs, kuru zina tikai ģimene un paši tuvākie cilvēki – kam tas numurs jāzina –, lai smadzenes atslēgtos no ikdienas. Jo tieši garīgās un fiziskās veselības dēļ nolēmu visu uz laiku pārtraukt,” atzina Reiniks.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aizvadītās vasaras nogalē raidījuma "Pasaki to skaļi" vadītājs Lauris Reiniks īsi pirms došanās pārsteidza ar ziņu, ka jaunajā sezonā vairs nebūs redzams arī  televīzijas ekrānos. Reinika vietu kā raidījuma vadītājs ieņēmis šovmenis Roberto Meloni.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!