foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Idriss Elba noliedz runas, ka viņš būs nākamais Džeimss Bonds
Idriss Elba.
Slavenības
2022. gada 9. septembris, 06:54

Idriss Elba noliedz runas, ka viņš būs nākamais Džeimss Bonds

Jauns.lv

Aktieris Idriss Elba nav sajūsmā par biežajiem jautājumiem par to, vai viņš atveidos leģendāro aģentu Džeimsu Bondu, ziņo interneta portāls “Deadline”.

Aktieris noliedzis baumas, sakot: “Tas nav manas karjeras mērķis. Nedomāju, ka Bonda atveidošana būs kā piepildījums dažiem maniem personīgajiem mērķiem.”

Ainiņas no Idrisa Elbas dzīves

2018. gada pasaules seksīgākais vīrietis Idriss Elba dzīvē, filmās un uz sarkanā paklāja.

gallery icon

Elba paturpināja: “Tas pavisam noteikti apmierinās tautas gribu. Es nemelošu, lai kurp pasaulē es dotos, un es runāju par dažādām kultūrām, vienmēr nonāk līdz “Bondam”, un man ir sajūta, ka man par to nav teikšana. Tas nav pat jautājums, vai man to vajadzētu darīt, gribu to darīt vai to darīšu. To dažkārt nosaka tautas griba.”

Džeimsu Bondu atveidojuši:

gallery icon

“Es neesmu tas puisis, bet ikviena cita pasaulē es varētu būt. Un viss – lieta darīta. Patiesība ir tāda, ka daudzi cilvēki redz Idrisu atveidojam Bondu kā “alternatīvo Bondu”. Kamēr vien šī alternatīva pastāv, tas ir lieliski aktieru atlases izaugsmei.”

Idriss Elba ar sievu Sabrinu

gallery icon

Baumas par to, ka Elba spēlēs Bondu, pieauga ar jaunu sparu pēc tam, kad producente Barbara Brokoli pirms kāda laika paziņoja, ka nākamais Bonds varētu piederēt jebkurai tautībai vai rasei.

Datorgrafiķi joko par nākamo Bondu

gallery icon

Tas noveda pie spekulācijām, ka nākamo Džeimsu Bondu ir jāatveido Idrisam Elbam un viņš būtu “pirmais tumšādainais Bonds” franšīzes vēsturē.