TV
2022. gada 6. septembris, 08:00

VIDEO: Liene Šomase ceļojumu šovā došanos uz Rumāniju sāk ar dusmu izvirdumu

Jauns.lv

Ceļu pie skatītājiem uzsākusi kanāla "360TV" šova "Četri uz koferiem" jaunā sezona, kurā uz vampīru zemi Rumāniju pošas Liene Šomase, kuru pazīstam gan kā skanīgas balss īpašnieci, gan kā sociālo uzņēmēju, aktrise Kristīne Belicka, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs un infektologs, kurš visu zina par Covid-19, - Ņikita Trojanskis. Jau ar pirmajiem mirkļiem redzams, ka garlaicīgi nebūs.

Pipariņus Rumānijas apceļotāju četrotnes atmosfērā jau pašā sākumā pieber Lienes Šomases straujā, ekspresīvā daba. Pirmā neparedzētā situācija atgadās Bukarestes lidostā, kad mistiski pazūd Ņikitas Trojanska pase. Tās meklējumos Liene Šomase saceļ kājās visu lidostu.

Tikmēr pārējie divi ceļabiedri - Nikolajs Puzikovs un Kristīne Belicka - jau šķērsojuši robežu un neko daudz līdzēt vairs nevar, ja vien nav vēlmes nonākt konfliktā ar rumāņu robežsargiem.

Par to viņi pēcāk saņem emocionālus pārmetumus no Lienes. "Ja manam draugam, ceļa biedram kaut kas gadās, es izdarīšu visu, sacelšu kājās visu lidostu, lai palīdzētu! Bet jūs ko - mierīgi aizgājāt?"

Sākotnēji strīdus krustugunīs nonāk likumsargs Nikolajs Puzikovs, kurš, Lienesprāt, neesot bijis uzdevuma augstumos, bet vēlāk pa skarbam vārdam tiek arī Kristīnei Belickai. Pārpratuma šķetināšana turpinās vēl transfēra busiņā, brīžam jau sasniedzot absurda līmeni, un abiem vīriešu kārtas pārstāvjiem grūti novaldīt smieklus.

"Četri uz koferiem" Rumānijā

Ceļojumu šovā "Četri uz koferiem" uz pasakaino Rumāniju dodas neparasta, noslēpumiem pilna un, protams, arī jautra kompānija: Liene Šomase, kuru ...

gallery icon