Slavenības
2022. gada 4. septembris, 15:59

Elīna Gluzunova atzīstas mīlestībā Viktoram Lapčenokam

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja Elīna Gluzunova, īstajā vārdā Elīna Lejniece (30), kas plašu atpazīstamību guva, uzvarot TV šovā "X faktors", atklāj, ka allaž sapņojusi uzstāties uz vienas skatuves ar Latvijas estrādes leģendu Viktoru Lapčenoku (75).

Kā šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns", kaismīgā sapņa vadīta, Elīna Gluzunova kopā ar dzīvesbiedru Artjomu un bērniem augusta izskaņā devās uz Valmieras apkaimē esošajām "Pulkām", kur Gaujas krastā norisinājās Viktora Lapčenoka šīs vasaras vienīgais publiskais koncerts.

Norises vietā Elīna, nesdama rokās skaistu lilijas zaru, ieradās jau teju stundu pirms uzstāšanās sākuma un, kad Lapčenoks bija pabeidzis ievingrināt balsi mēģinājumā, izmantoja iespēju personīgi iepazīties ar dižo estrādes mākslinieku.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Elīna un Viktors.

Viktors neliedzās, ka Elīnu un viņas dziedātprasmi pamanījis un ievērojis, kad viņa piedalījās talantu šovā, jo vismaz nedaudz cenšas sekot līdzi tam, kas notiek un kas jauns parādās pie Latvijas mūzikas apvāršņa. “Taču es jūs mīlu visu savu mūžu!” dziedātājam pavēstīja mūziķe, atklādama, ka bērnībā uzaugusi, klausoties Viktora Lapčenoka un viņa dueta partneres Noras Bumbieres izpildītās Raimonda Paula dziesmas. “Es tās visas zinu no galvas!” atzina Elīna, Viktoram Lapčenokam arī pastāstot, ka kādudien no sirds vēlētos kaut vienu dziesmu nodziedāt kopā ar viņu.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Elīna un Viktors.

“Nu, paskatīsimies,” cerīgi atbildēja Lapčenoks, neslēpjot, ka profesionāli pēc dabas ir visai konservatīvs un muzikālās avantūrās iesaistās ārkārtīgi reti, vien īpašos gadījumos.

70 fotokadri ar Viktoru Lapčenoku, kurus sen neesam redzējuši

Viktors Lapčenoks 2017. gada 16. janvārī svin 70. jubileju. Apsveicam!

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!