TV
2022. gada 31. augusts, 09:28

"Viņa bija ļoti mežonīga," - Miks Ozoliņš ārstē "seksa traumu" un sapņo par vēl mežonīgākām izklaidēm

Jauns.lv

Uz kādu laiku Latvijā no ASV ieradies skandalozais režisors Miks Ozoliņš, kas nupat prezentējis savu provokatīvo grāmatu par dzīvē piedzīvoto "1001 guru". Viņu uz koķetu sarunu noķērusi arī telekanāla "STV Pirmā!" šova "Slavenības. Bez filtra" ballīšu medniece Baiba Klints, kuru pārsteidz Ozoliņa atklātība.

Mika Ozoliņa grāmatas "1001 guru" atklāšanas svētki

gallery icon

Īpaši pikantu virzienu negaidīti ieņem režisora motocikla somas satura atrādīšana. "Man likās, ka sieviešu rokassomiņās var atrast visdažādākās lietas, bet te jau ir vēl trakāk," - secina Baiba.

Līdztekus apakšbiksēm Amerikas karoga krāsās atrodas arī prezervatīvu paciņa, un to pats īpašnieks komentē ar vārdiem: “Šie ir Latvijas, es viņus reti izmantoju, izmērs īsti neatbilst .. Tāda sajūta, ka Eiropā vispār viss ir par mazu.”

Jau kādus pāris mēnešus Ozoliņš arī ārstējot sakostu pirkstu, kuru pieskaita pie seksa traumām. "Viņa bija ļoti mežonīga," lakoniski nosaka režisors. "Tas bija viens no lieliskākajiem seksiem, un viņa gribēja vēl. Viņa paņēma un iekoda tā, ka nelaida vaļā. Un tagad nags nāk nost,” mīlas prieku detaļas atklāj Ozoliņš.

Miks Ozoliņš Holivudā

gallery icon