1dienas
19stundas
31minūtes
44sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: Mark Thomas/Shutterstock/ Vida Press
Princis Džordžs, princis Luiss un princese Šarlote.
Princis Džordžs, princis Luiss un princese Šarlote.
Slavenības

Viljama un Ketrīnas bērni apmeklēs jaunu skolu. Cik vecākiem izmaksās viņu mācības?

Jauns.lv

Kembridžas hercoga un hercogienes bērnus jaunajā mācību gadā gaida daudz pārmaiņu. Ģimene pārceļas no Londonas uz Vindzoru. Turpat arī trīs karaliskā pāra bērni - Džordžs, Šarlote un Luiss - dosies uz skolu.

Viljama un Ketrīnas bērni apmeklēs jaunu skolu. Ci...

Prinči Džordžs un Luiss un viņu māsa princese Šarlote mācīsies vienā skolā, bet dažādās klasēs. Tā būs Lambrūkas skola Berkšīras grāfistē.

Princese Šarlote un princis Džordžs ar vecākiem apmeklē Lieldienu dievkalpojumu Vindzorā 2022. gadā

Šogad mācību maksa skolā ir pieaugusi, un visiem trim Kembridžas hercogu bērniem tā sasniegs 71 344 sterliņu mārciņas gadā (nedaudz vairāk par 86 000 ASV dolāru).

Princese Šarlote ar brāli un vecākiem apmeklē princim Filipam veltīto dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

Prinča Džordža mācības vecākiem izmaksās 27 996 sterliņu mārciņas gadā (33 793 tūkstošus dolāru), princeses Šarlotes – 25 792 sterliņu mārciņas (31133 tūkstošus dolāru) un prinča Luisa – 17 556 sterliņu mārciņas (21 191 tūkstoti dolāru).

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

Skola nodrošina saviem skolēniem daudz dažādu ārpusklases nodarbību. Audzēkņi var apmeklēt zemūdens peldēšanas klubu, kulinārijas klubu, bišu fermu, polo klubu un golfa laukumu ar deviņām bedrītēm. Tomēr, kā informē portāls "Express.co.uk", vairāki vecāki esot pauduši bažas, ka tagad skolai no plašsaziņas līdzekļu puses pievērsta pārāk liela uzmanība.

Prinča Džordža pirmā skolas diena

Princis Džordžs ieradās skolā, cieši turoties tētim princim Viljamam pie rokas. Diemžēl mamma hercogiene Ketrīna nevarēja būt dēlam līdzās šajā ...

Kembridžu pastarītis princis Luiss ir beidzis bērndārznieka gaitas un šogad sāks mācīties skolā. Lambrūkas skola būs viņa pirmā mācību iestāde, savukārt vecākais brālis un māsa dzīvesvietas maiņas dēļ Londonas skolu šogad bijuši spiesti pamest un septembrī uzsāks mācības jaunajā skolā.

Nebēdnīgais princis Luiss karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinībās

Ceturtdien Londonas centrā notikušajās karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinībās vienu no galvenajām lomām noteikti ieņēma mazais princis Luiss, Kembridžas ...