Slavenības
2022. gada 18. augusts, 06:54

Aleks Boldvins teic, ka ikviens cilvēks filmas "Rust" uzņemšanas laukumā "zina, kurš ir vainīgs"

Jauns.lv

Aktieris Aleks Boldvins atbildējis tiem cilvēkiem, kas vaino viņu operatores Halinas Hačinsas nošaušanā.

Runājot ar žurnālistu Krisu Kuomo, aktieris paziņoja, ka cilvēki, kas visskaļāk kliedz par viņa vainu, “nebija pat filmēšanas laukumā” todien, kad viņš nejauši izšāva operatores virzienā no pistoles, kurai nevajadzēja būt pielādētai.

Aleks Boldvins sniedz interviju ABC žurnālistam Džordžam Stefanopulsam

gallery icon
21

“Es zinu, ka ikviens cilvēks filmas uzņemšanas laukumā zina, kas notika, un cilvēki, kas visskaļāk runā par notikušo vai izsaka varbūtības par notikušo, tobrīd pat nebija filmas uzņemšanas laukumā.”

Komentējot dažādu ASV plašsaziņas līdzekļu teikto, Boldvins piebilda: “Viņi tikai runā un runā - kas būtu, ja šis, un kas būtu, ja tas, bet vienīgais, kas viņiem visiem ir kopīgs, ir tas, ka neviens no viņiem nebija tur klāt. Visi, kas bija klāt, skaidri zina, kas notika. Viņi skaidri zina, kurš ir vainojams.”

Vesterna "Rust" traģiskā filmēšanas diena, kurā Boldvins nošāva operatori

gallery icon
14

Intervija sekojusi pēc tam, kad FIB ziņojumā secināts, ka ierocis nevar izšaut, ja vien nav pavilkta “mēlīte'”. Kā zināms, aktieris apgalvoja, ka pistole [kurai nevajadzēja būt pielādētai jau pirmkārt!] izšāvusi ,vēl pirms viņš pieskāries tā sauktajai mēlītei. Boldvins to sacīja savā pirmajā intervijā, ko sniedza pēc aizvadītā gada oktobrī notikušās traģēdijas. “Es nekad nevērstu ieroci pret kādu un nenospiestu mēlīti. Nekad,” viņš apgalvoja.

Saskaņā ar tiesas ierakstiem Boldvinam ieroci nodevis filmas režisora palīgs Deivs Hols, kurš nezināja, ka tas ir pielādēts. Holam ieroci iedevusi Hanna Gutjeresa-Rīda, 24 gadus vecā par ieročiem atbildīgā persona.

Aleka un Hilarijas Boldvinu ģimene Ņujorkā 2022. gada pavasarī

gallery icon
16