Slavenības
2022. gada 13. augusts, 06:53

FOTO: Žoržs Siksna piepilda savu sapni - uzkāpj zirga mugurā

Žurnāls "Kas Jauns"

Pagājušajā mēnesī estrādes zvaigzne Žoržs Siksna pēc kādas uzstāšanās leģendārajā Pulkas pārceltuvē Gaujas krastā izmantoja iespēju sēsties zirga mugurā. Šis notikums viņam bija ļoti īpašs.

Siksnam šī vasara ir krietni aizņemta. Viņš ikkatru nedēļas nogali dodas koncertēt pa visu Latviju. Iespēja dzirdēt Siksnas uzstāšanos bija arī Vidzemes pusē ģimeņu svētkos Pulkās, kur skatuves mākslinieks ieradās kopā ar savu skatuves partneri.

foto: Publicitātes
Dāmas no Trikātas staļļiem palīdzēja estrādes zvaigznei tikt zirga mugurā. Jāteic, Žoržam pret šādu piepalīdzēšanu nebija ne mazāko iebildumu…

Dziedātājs izpildīja daudziem tik iemīļotas dziesmas, svētku apmeklētāji griezās dejās, un koncerta ļaudis steidza arī tikt pie kādas kopbildes ar mūziķi. Tikmēr Siksna bija aktīvi pievērsies domai par izjādi Gaujas krastā zirga mugurā. Viņš izteica vēlmi kopā ar skatuves partneri pavizināties Gaujmalā, atzīstot, ka jāšana ir nepiepildīts bērnības sapnis. Pēc izjādes mūziķis cienājās ar zupu, kura vārīta uz uguns turpat Gaujas krastā.

Žoržs Siksna zirga mugurā

2022. gada vasarā estrādes zvaigzne Žoržs Siksna pēc kādas uzstāšanās leģendārajā Pulkas pārceltuvē Gaujas krastā izmantoja iespēju sēsties zirga mugurā. ...

gallery icon
18

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!