Latviešu topmodele Beāte Stivriņa lūdz palīdzību
Modele Beāte Stivriņa Positivus festivālā 2013. gada jūlijā.
Slavenības
2015. gada 14. maijs, 15:36

Latviešu topmodele Beāte Stivriņa lūdz palīdzību

Jauns.lv

Viena no latviešu TOP modelēm, pasaules modes namos labi zināmā Beāte Stivriņa, atgriežoties Rīgā no darba Atēnās, iekūlusies nepatīkamā ķezā. Viņa lidmašīnā aizmirusi somu, un nu no tās pazudušas ļoti vērtīgas mantas.

“12. maija vakarā pēc nosēšanās lidostā Rīga ar “airBaltic” reisu no Atēnām lidmašīnas salonā tika aizmirsta mana soma. To atrodot, nācās secināt, ka no tās nozagts “MacBook Air” dators un tā lādētājs, “Apple” telefons un ārējais cietais disks ar visu manu darbu un tā back-up + mape ar Edija Vucēna mākslas foto materiāliem no izstādes Atēnās. Diemžēl ir tā, ka neviens no pasažieriem tas nevarēja būt, jo no lidmašīnas izkāpu pēdējā. Tātad - kāds no darbiniekiem,” sociālajos tīklos ar savu bēdu stāstu padalījusies Beāte Stivriņa, lūdzot notikumā iesaistīto uzņēmumu vadību iesaistīties pazudušo mantu atrašanā, kā arī lūdz zagli atdot paņemto: “Cilvēk, kas to visu paņēma, esi cilvēks! Saproti, ka runa nav par materiālo vērtību, bet par visu darbu, kas atradās datorā, cietajā diskā un mapē, kurā ieguldīts laiks, naudiņa un daudz, daudz, daudz mīlestības!”

Beāte Stivriņa ir viena no šī brīža pieprasītākajām latviešu modelēm pasaulē. Viņa strādā pie Dolce & Gabbana, Dior, Paco Rabanne, Gucci, sadarbojas ar pasaulē slaveniem dizaineriem un starptautiskiem modes žurnāliem. Beāte arī aktīvi piedalās dažādās lielajās modes skatēs visā pasaulē un ir absolvējusi Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultāti.


Kasjauns.lv/Foto: Ingus Bajārs