Slavenības
2022. gada 3. augusts, 07:21

Tādu mēs viņu vēl neesam redzējuši! Viesi nofilmējuši, kā Andželina Džolija dejo slēgtā ballītē

Jauns.lv

Aktrise Andželina Džolija reti sniedz intervijas un pat tajās neko nestāsta par savu privāto dzīvi - tikai par karjeru un sabiedrisko darbību. Savukārt sociālajos tīklos, kur viņai seko miljoniem cilvēku, redzamas fotogrāfijas vienīgi no oficiāliem pasākumiem. Taču dažreiz tīmeklī tomēr nonāk fotogrāfijas un video ar to Andželinu, kāda viņa ir pazīstama saviem draugiem un tuviniekiem.

Nesen Džolija nofilmēta, kad viņa to acīmredzami nebija gaidījusi, - dejojot ballītē. Tas bija prestižas koledžas Absolventu asociācijas pasākums Losandželosā. Tieši šeit nesen tika uzņemta aktrises meita Zahara. Starp citu, meita kopā ar mammu apmeklēja šo ballīti!

Andželina smaidīja, dejoja mūzikas ritmā un izskatījās lieliski. Šo video nav filmējis kāds fans. To savā mājaslapā publiskojis pats Absolventu asociācijas prezidents Brendons Reinijs.

Pirms nepilna mēneša ar nelielu ieskatu Džolijas privātajā dzīvē palepojies arī kāds fans, kas atpazinis slaveno aktrisi grupas “Maneskin” koncertā Romā. Uz šovu Andželina bija ieradusies kopā ar savu meitu Šilo un lieliski pavadīja laiku. Viņa ar interesi sekoja līdzi notiekošajam uz skatuves, daudz smaidīja un dejoja mūzikas pavadībā.

Andželina Džolija ar meitu Šilo “Maneskin” koncertā Romā

gallery icon
15