foto: Wiltshire Police / SWNS
Pēc ietriekšanās mājas sienā šoferis Viltšīrā centās aizbēgt. Viņu bargi sodīja emu bars
Kāds šoferis Viltšīrā ar pikapu ietriecās mājas sienā un aizbēga
Trakā pasaule
2022. gada 27. jūlijs, 15:49

Pēc ietriekšanās mājas sienā šoferis Viltšīrā centās aizbēgt. Viņu bargi sodīja emu bars

Jauns.lv

Pirmdienas pusdienlaikā Anglijas Viltšīras grāfistē automašīna ietriekusies kāda veikala sienā. Šoferis ņēmis kājas pār pleciem, bet neveiksmīgi nokļuvis lielu putnu aplokā.

Viltšīras policija ziņo, ka pikapa vadītājs aizturēts uz aizdomu pamata par satiksmes noteikumu neievērošanu, bīstamu braukšanu un reālu miesas bojājumu nodarīšanu.

Viņš joprojām atrodas apcietinājumā, bet automašīnas pasažieris, kurš arī tika arestēts, ir atbrīvots.

Trieciena rezultātā izpostīta veikala fasāde, bet avārijas brīdī par laimi ēkā nav atradušies cilvēki.

Blakus esošās viesnīcas "Old Bell" šefpavārs Dens Veids pastāstīja, ko redzējis: "Bija kaucošs troksnis, un mēs redzējām, kā automašīna brauc pa kreisi, pa labi, pa vidu, un tad tā ietriecās ēkā. Tas bija šausmīgi."

Vīrietis devies palīgā, bet abi automašīnā sēdošie aizbēguši.

"Es nodomāju, ka nav godīgi, ka cilvēki var vienkārši aiziet prom no šāda veida avārijas vietas, tāpēc es nolēmu viņiem sekot," stāsta Veids.

Šefpavārs sekojis abiem aptuveni 15 minūtes, līdz apstājies pie Malmesberijas dzīvnieku rezervāta robežas, kur tiek aprūpēti dažādi eksotiski dzīvnieki.

"Viens no viņiem devās aplokā un izrādīja agresiju pret emu," stāsta Veids. "Putni kļuva ziņkārīgi un sāka viņu knābāt. Tad viņš turpināja bēgt. Apmēram pēc 20 minūtēm atlidoja policijas helikopters un viņu savāca."

Dzīvnieku rezervāts notikušo incidentu BBC komentēt nevēlējās, taču apstiprināja, ka neviens emu nav cietis, un norādīja, ka šie putni ir "brīnišķīgi radījumi".