Slavenības
2022. gada 24. jūlijs, 05:38

Toms Krūzs varētu kļūt par vislabāk apmaksāto aktieri kino vēsturē. Atklāts "Top Gun: Maveriks" honorārs

Jauns.lv

Galvenās lomas atveidotājam filmā "Top Gun: Maveriks" Tomam Krūzam ir visas iespējas kļūt par vienu no vislabāk apmaksātajiem aktieriem kino vēsturē. Viņa prognozētie kopējie ienākumi no līdzdalības šajā filmā varētu sasniegt 100 un vairāk miljonus ASV dolāru.

Saskaņā ar Toma Krūza līguma nosacījumiem, viņam pienākas arī ievērojams procents no filmas sākotnējiem kases ieņēmumiem. Tas nozīmē, ka aktieris sācis saņemt bonusus, vēl pirms projekts kinoteātros atpelnījis tā tapšanas laikā iztērēto budžetu. Aktieris saņems ienākumus ne tikai no biļešu pārdošanas, viņa bankas kontā ienāksies arī fiksēts honorārs, kā arī procenti no filmas pārdošanas elektroniskajos nesējos un strīminga platformās.

Toms Krūzs un Kembridžas hercogi filmas “Top Gun: Maveriks” pirmizrādes vakarā Londonā

gallery icon
11

Viens no studijas vadītājiem norādījis, ka Toms Krūzs ir “pārcilvēks, kad lieta nonāk līdz braucieniem pa visu pasauli ar mērķi popularizēt savas filmas”. “Lielākā daļa aktieru nav to vērti, ko jūs viņiem maksājat, taču Toms Krūzs un, iespējams, Dveins Džonsons attaisno savu atalgojumu,” viņš piebildis.

Toms Krūzs filma “Neiespējamā misija 7” uzņemšanas laukumā 2020. gada novembrī Romā

gallery icon
30

Toms Krūzs ierodas Londonā ar melnu helikopteru

gallery icon
20

Toms Krūzs gūst savainojumu filmēšanas laukumā

Aktierim Tomam Krūzam neizdevās kaskadieru triks ar lēcienu no viena mājas jumta uz otru. Viņš pats saviem spēkiem uzrāpās uz ...

gallery icon
26

Toms Krūzs laižas lejup no Vīnes operas jumta

Pilnā sparā rit darbs pie „Neiespējamā misija 5” filmēšanas. Triku ar laišanos lejup virvē no Vīnes operas jumta, Toms Krūzs ...

gallery icon
34

Mūžam jaunais Toms Krūzs. Aktierim – 50!

gallery icon
87