foto: no privātā arhīva
Ralfs Eilands savas traumas vairs neskaita
Ralfs Eilands.
Slavenības
2022. gada 17. jūlijs, 06:14

Ralfs Eilands savas traumas vairs neskaita

Žurnāls "Kas Jauns"

Mūziķis Ralfs Eilands kārtējo reizi ticis pie traumas, taču tas neliek viņam atcelt vasaras plānus, tostarp būšanu uz skatuves, lai muzicētu.

Traumēts celis, pārsists zods, šūts ar septiņām šuvēm, rokas un astes kaula traumas - tikai dažas no viņa piedzīvotajām veselības likstām dažu gadu laikā uzskaita žurnāls "Kas Jauns".

Tāpat Eilands vairs nepārsteidz, uz skatuves manīts ar ieģipsētu roku vai kāju, kā arī ar kruķiem. Viņš atzīst, ka savas traumas pat vairs neskaita, bet gan vien regulāri ziņo par negadījumiem ar sociālo tīklu palīdzību, lai viņa fani un koncerta apmeklētāji nebūtu pārsteigti, atkal redzot mūziķi ar kādu pārsēju.

“Šoreiz es satraumēju roku, krītot no velosipēda,” atklāj mūziķis, uzskatot, ka brauciena laikā ievērojis visus satiksmes noteikumus, bet sanācis misēklis… “Nekas nav lauzts, tikai pamatīgs sasitums un tādam nācās doties uz slimnīcu. Kādu laiku būs jāievēro mierīgāks režīms un, protams, jāiztiek bez pārvietošanās uz velosipēda,” nosaka mūziķis.

Taujāts, vai biežo traumu dēļ nav mēģinājis meklēt izskaidrojumu, piemēram, vēršoties pie kāda gaišreģa, Ralfs nedomājot atbild: “Nē, nē, es par tādām lietām nedomāju, esmu vienkārši neuzmanīgs!”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!