foto: Mārtiņš Ziders
Aigars Kalvītis ar sievu noslēdz līgumu par mantas šķirtību
Kalvīšu pāris 2019. gada nogalē.
Slavenības
2022. gada 5. jūlijs, 11:25

Aigars Kalvītis ar sievu noslēdz līgumu par mantas šķirtību

Jauns.lv

AS "Latvijas gāze" valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis un viņa sieva Kristīne Kalvīte nesen noslēguši līgumu par visas mantas šķirtību, liecina oficiāls paziņojums "Latvijas Vēstnesī".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aigars Kalvītis savu mīļoto Kristīni par sievu apņēma 1990. gada novembrī Talsos. Bet laulību līgumu pāris noslēdzis vien tagad - 30. jūnijā.

Pēc līgumā lasāmā spriežams, ka bijušais premjers un pašreizējais Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kalvītis uz sievas vārda norakstījis vairākus ģimenes īpašumus Rīgā - Liepājas un Ugāles ielā un Saules alejā.

Ugāles ielā esošo 1048 kvadrātmetru plašo īpašumu Kristīne Kalvīte 2010. gada aprīlī iegādājās par 23,2 tūkstošiem latu (33 tūkstoši eiro). Bet dzīvokli ēkā, kas atrodas Saules alejā, Kalvīša sieva nopirka 2005. gadā par 30 tūkstošiem latu (42,7 tūkstoši eiro).

Aigars Kalvītis pats ir 2020. gada nogalē iegādājies dzīvokli Rīgā, Liepājas ielā, par to kādam Azerbaidžānas uzņēmējam samaksājot 137 tūkstošus eiro. Tāpat tajā pašā ēkā Kalvītim piederēja pazemes autostāvvieta, kas pēc mantas šķirtības līguma noslēgšanas nu ir viņa sievas Kristīnes īpašums.