Slavenības
2022. gada 5. jūlijs, 06:58

"Dariet, ko gribat, bet nebāziet to citiem acīs," - baikeris Frīdis homoseksuālus cilvēkus par pilnvērtīgiem neuzskata

Jauns.lv

"Es nesaprotu, kādas miesiskas saites var pastāvēt starp viena dzimuma pārstāvjiem," - tautā pazīstamais baikeris Frīdis, telekanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Sieviete. Personīgi" vaicāts par šobrīd aktuālo viendzimuma attiecību jautājumu, paliek pie saviem tradicionālajiem uzskatiem.

"Garīgas saites - jā, tādas mums arī ar čaļiem brālībā ir, kad mēs kopā braukājam apkārt, bet kaut kādā brīdī mēs tās miesiskās saites sākam meklēt ārpusē, kur nu var dabūt. Jo, cik tad ilgi tā viens apkārt braukāsi," stāsta Frīdis, ar to, visticamāk, domājot saites ar sieviešu dzimumu.

Frīdis ar domubiedriem plosto pa Gauju 2021. gadā

Vecākā Latvijas baikeru kluba "Vēja brāļu ordenis" un Latvijas Motoklubu asociācijas prezidents Aivars Freimanis jeb Frīdis, noslēdzot motobraukšanas sezonu, ar ...

gallery icon

Latvijas Motoklubu asociācijas prezidentam it kā neesot pretenziju pret homoseksuāliem cilvēkiem, tomēr Aivars Freimanis atklāti atzīst: "Es viņus par pilnvērtīgiem cilvēkiem neuzskatu. Dariet, ko gribat savās mājās, bet nebāziet to visiem acīs. Man galu galā bērnam ir jāskaidro, kas tie tādi ir un ko viņi tur dara."

LGBT kopiena un tās atbalstītāji dodas Rīgas praidā 2022. gada 18. jūnijā

18. jūnijā ar krāšņu praida gājienu noslēgusies cilvēktiesību notikumu nedēļa "Riga Pride". "Riga Pride" gājienā par Brīvību kopā ar Kijivas ...

gallery icon