Slavenības
2022. gada 11. jūnijs, 13:13

"Necieņas kalngals!": par ko fani sadusmojušies uz Viktoriju Bekhemu?

Jauns.lv

Britu modes dizainere Viktorija Bekhema tīmeklī saskārusies ar niknumu un dusmām. Savā "Instagram" kontā viņa padalījusies ar vairākām foto kolāžām, kas veltītas karalienes Elizabetes II valdīšanas Platīna jubilejai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viktorija izveidojusi vairākas foto kolāžas, kurās redzama viņa pati un karaliene Elizabete II. “70 gadi kā iedvesma tik daudziem! Tajā skaitā man, pavisam noteikti! Apsveicu Viņas Majestāti karalieni Platīna jubilejā, kāds sasniegums!” pie fotogrāfijām pierakstījusi Bekhema.

Vienā no foto kolāžām karaliene un Viktorija redzamas dzeram tēju, citās pie datora, turam klēpī sunīti, sēžam krēslā/tronī un mājam ar roku pa automašīnas logu. Viktorijas ieraksts izsaucis interneta lietotāju plašu sašutumu un pār viņas galvu gāzies sašutuma vilnis.

foto: Instagram
foto: Instagram

Vairāki Viktoriju apsūdzējuši “narcismā”. “Pavisam nevietā”, “Necieņas kalngals, bet diemžēl nekā pārsteidzoša”, “Nesalīdzini ar sevi, šī nav tava vieta un nekad nebūs”, “Tik narcistisks ieraksts!”, “Ak, Dievs! Cik neapdomīgs ieraksts”, “Savtīgākais ieraksts, ko jebkad esmu redzējis,” ar dusmīgām piezīmēm neskopojās interneta lietotāji.

foto: Instagram

Taču bija fani, kam Viktorijas kolāžas patika. “Brīnišķīgi. Tik smieklīgi, komentāri arī. Viņa pasmejas, atslābstiet, draugi!” raksta kāds Bekhemas atbalstītājs.

foto: Instagram

Ir vērts atzīmēt, ka Viktorija un Deivids Bekhemi apmeklējuši īpašas vakariņas, kas bija veltītas karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinībām Londonā. Deivids par to paziņoja savā “Instagram” kontā.

Bekhemi un britu karaliskā ģimene

gallery icon
43

Viktorija Bekhema saņem Britu impērijas ordeni

Dizainere un bijusī grupas “Spice Girls” dalībniece Viktorija Bekhema (43) saņēmusi Britu impērijas Virsnieka ordeni.

gallery icon
14