foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Šovasar atkal notiks festivāls "Saldus saule"
Tālajā 2015. gadā uz "Saldus saules" skatuves kāpa arī leģendārais "Pērkons".
Mūzika
2022. gada 9. jūnijs, 09:40

Šovasar atkal notiks festivāls "Saldus saule"

Jauns.lv

Pēc divu gadu pārtraukuma Saldū, Kalnsētas parkā, šovasar atgriežas festivāls "Saldus saule", portālu Jauns.lv informēja tā producents Uldis Akselrods.

Šogad festivāls notiks 22. un 23. jūlijā. Arī šogad uz skatuves kāps gan leģendāras un visiem zināmas zvaigznes, gan arī pavisam nesen iepazīti lieliski mākslinieki, norāda Akselrods.

Tāpat kā  iepriekšējos festivālos “Saldus saule”, no piekdienas pievakares līdz svētdienas pusdienlaikam pļavā pie upītes būs pieejama festivāla telšu pilsētiņa, notiks atrakcijas, būs festivāla gadatirgus, ēdieni un dzērieni, bet visam pāri – daudz labas mūzikas un festivālam “Saldus saule” raksturīgā īpaši siltā kopābūšanas un dzīves svinēšanas atmosfēra.

Gan piektdienas vakarā, gan sestdien no desmitiem rītā pļavā darbosies festivāla gadatirgus; sestdien pulksten 12 sāksies bērnu koncerts “Saldus saulīte”, kuru visi ir aicināti apmeklēt bez maksas, savukārt festivāla vakara daļa sāksies pulksten 16.

Šogad festivālā uzstāsies “Dzelzs vilks”, “Citi zēni”, Ivo Fomins, “Inokentijs Mārpls”, “Pienvedēja piedzīvojumi”, “Dzeltenie pastnieki”, “Sudden Lights”, Luijs Fonteins, “Bloody Heels”, “Indygo”, “Colt”, “DivDiv”, “Rusted Wheel”, “Linga&Frišs”, “Opus Pro”, Johnny Salamander un citi mākslinieki. Pilna festivāla programma tiks izziņota vistuvākajā laikā.

Festivāls "Saldus saule 2015"

Augusta pirmajā nedēļas nogalē Saldū, Kalnsētas parkā notika rokfestivāls “Saldus saule 2015”, kurā uzstājās arī Ivo Fomins, “Pienvedēja piedzīvojumi”, “Dzelzs ...

gallery icon
97

Pirmais festivāls “Saldus saule” notika tālajā 1987. gadā ar mērķi godināt talantīgā un leģendārā mūziķa Ērika Ķiģeļa piemiņu.