Slavenības
2022. gada 30. maijs, 06:06

Viņš atgriežas: Arnolds Švarcenegers filmējas "Netflix" spiegu seriālā

Jauns.lv

Kalifornijas bijušais gubernators Arnolds Švarcenegers (74) atkal atgriežas pie aktiera gaitām. ASV filmu un televīzijas seriālu straumēšanas platforma un kompānija "Netflix" nesen paziņojusi, ka sākusi darbu pie spiegu seriāla, kurā galveno lomu atveidos neviens cits kā Švarcenegers.

Jaunais kino projekts būs stāsts par tēvu un meitu, kuri nonāk pie atklājuma, ka abi slepeni strādā CIP labā, līdz šim vienam par otru to nezinot. Bet tad kādudien viņiem tiek dota kopīga misija dienestā, kas pie reizes palīdzēs pārbaudīt, cik stirpas ir viņu abu attiecības.

Neoficiāla informācija liecina, ka meitu spiegu seriālā atveidos Monika Barbaro, kura zināma pēc lomas seriālā “Lethal Weapon”, kā arī ir redzama Toma Krūza jaunajā filmā “Top Gun: Maverick”.

Un izskatās, ka seriāls balstīts uz 1994. gada spraiga sižeta komēdiju "True Lies" ("Patiesie meli"), kurā arī filmējās Švarcenegers un sižets bija itin līdzīgs.

Arnoldam Švarcenegeram 70!

Arnoldam Švarcenegeram 70!

gallery icon
70

Pēc anonīmu informatoru teiktā, topošajam projektam būs noraukums “Utap” un filmēšana norisināsies Kanādas pilsētā Toronto. Režisors un izpildproducents būs Fils Abrahams. Viņš strādājis pie tādiem populāriem projektiem kā “The Sopranos”, “Daredevil” un “The Walking Dead”.

Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere laiku lokos

gallery icon
40

Tā Arnolds Švarcenegers pandēmijas laikā vizinās ar velosipēdu

gallery icon
8

Švarcenegeram krekliņš ar savu foto

Spraiga sižeta filmu zvaigznei Švarcenegeram krekliņš ar savu foto.

gallery icon
7