Keita Mosa liecina Džonija Depa un Amberas Hērdas lietā

gallery icon
4
Slavenības
2022. gada 27. maijs, 12:41

Keita Mosa atklāj patiesību par incidentu uz kāpnēm ar Džoniju Depu. Amberas Hērdas apgalvojums tiek atspēkots

Jauns.lv

Supermodele Keita Mosa pastāstījusi patiesību par “negadījumu uz kāpnēm”. Trešdien viņa attālināti ar video starpniecību sniegusi liecību Džonija Depa prāvā pret Amberu Hērdu. Viņa apgalvo, ka salijušo kāpņu dēl noslīdējusi pa tām un traumējusi muguru, Deps viņu nav pagrūdis, kā to iepriekš apgalvoja Hērda.

Modele nedaudz arī atklājusi nianses par savām romantiskajām attiecībām ar Džoniju Depu, kad viņi deviņdesmitajos gados kādu laiku bija pāris. Keita Mosa noliegusi Amberas Hērdas apgalvojumu par Depu, kurš savulaik it kā esot bijis vardarbīgs arī pret viņu.

foto: Mediapunch/Shutterstock/ Vida Press
Keita Mosa un Džonijs Deps 1994. gadā, kad viņus vienoja romantiskas attiecības.

Mosa video liecībā norāda, ka abi ar Džoniju Depu bija devušies brīvdienās uz Jamaiku, un viņa tur noslīdējusi vairākus pakāpienus pa lietū salijušām kāpnēm, kā rezultātā traumējusi muguru. Viņa atklāj, ka Deps – pretēji apgalvotajam par pagrūšanu – viņai palīdzējis un sameklējis arī medicīnisko palīdzību.

Džonijs Deps apsūdz Amberu Hērdu neslavas celšanā. Tiesas prāvas norise 2022. gada aprīlī

gallery icon
36

Ambera Hērda pirms dažām dienām tiesā liecināja, ka jūtas emocionāli vienota ar Keitu Mosu, jo dzirdējusi runas, ka viņš savulaik brīvdienu laikā nogrūdis suprmodeli pa kāpnēm.

Džonija Depa advokāte Kamilla Vaskesa

gallery icon
25

Filmas “Akvamens” aktrise savā liecībā izteicās, ka strīds ar Depu, kura lieciniece bijusi arī viņas māsa, atgādinājis par savulaik klīdušajām baumām par to, ka “Karību jūras pirātu” zvaigzne pa veselu kāpņu posmu nogrūdis savu toreizējo draudzeni Keitu Mosu.

Britu modes ikona Keita Mosa

gallery icon
72

Britu supermodele ir ļoti noslēgta attiecībā uz savu privāto dzīvi, taču piekritusi tiesā liecināt un pastāstīt par savām attiecībām ar Depu, kliedējot gadiem klīstošās baumas par incidentu uz kāpnēm. Paredzams, ka galīgie argumenti tiks uzklausīti piektdien, 27. maijā.

Keitas Mosas tērpi.

Supermodele un stila ikona Keita Mosa.

gallery icon
25