Šāronas Stounas pārvērtības ar kleitu Kannu kinofestivālā

gallery icon
9
Slavenības
2022. gada 25. maijs, 06:41

Šārona Stouna izvēlas kleitu transformeri un atraisa svārkus publikas acu priekšā

Jauns.lv

Kinofestivāls Kannās aizvien turpinās, un katru dienu Francijas dienvidos ierodas aizvien vairāk slavenību. Vienu no nesenākajiem sarkanā paklāja pasākumiem apmeklējusi arī leģendārā kino dīvā Šārona Stouna. Pateicoties savam šarmam un… iespaidīgajam tērpam, viņa izpelnījusies nedalītu klātesošo uzmanību.

Dāmu modes uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja 2022. gadā

gallery icon
38

Šārona Stouna bija uzaicināta uz Valērijas Bruni-Tedeši filmas “Les Amandiers” (“Forever Young”/ “Mūžam jauni”) noskatīšanos. Šis ir stāsts par aktieru ikdienu, kas mācās “Amandiers” teātrī Nanterē. Uz sarkanā paklāja kāpa arī citas slavenas aktrises: Izabella Jupēra, Izabella Adžani un Melānija Lorāna. Taču Šārona Stouna kļuva par spožāko šī vakara zvaigzni. Viņai bija pievērsta nedalīta apkārtējo uzmanība.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Aktrise uz sarkanā paklāja iznāca sev neraksturīgā kuplā vakarkleitā, kas darināta no balta auduma ar ziliem ornamentiem uz tā. Tērpu ar korsetes veida augšdaļas risinājumu radījis modes nams “Dolce & Gabbana”.  Taču šis bija tikai sākums Šāronas pašas mazajam modes šovam. Aktrise uz sarkanā paklāja neieradās viena, bet gan divu apsargu pavadībā. Patiesībā tie bija modeļi Sems Vebs un Adams Senns, kuri tovakar tikai iejutās kinozvaigznes miesassargu lomā.

foto: Gigi Iorio / SplashNews.com/ Vida Press

Pēc tam, kad fotogrāfi bija uzņēmuši daļu attēlu, Šāronas Stounas pavadoņi sāka saitēt vaļā aktrises svārkus ar iespaidīgo šlepi.

Šī vakarkleita izrādījās tērps transformeris. Jau pēc dažām sekundēm Šārona demonstrēja savu slaido figūru augumam piegulošā garajā vakarkleitā ar šķēlumu tā mugurpusē. Kritiķi šo aktrises iznācienu nodēvējuši par absolūti nevainojamu. Šarmanti, eleganti un ar “odziņu”.

foto: Gigi Iorio / SplashNews.com/ Vida Press