Slavenības
2022. gada 17. maijs, 07:57

Kā ar dunci mugurā: "Netflix" ir tuvu līguma laušanai ar princi Hariju

Jauns.lv

Pirms diviem gadiem princis Harijs un Megana Mārkla noslēdza multimiljonus vērtu līgumu ar straumēšanas gigantiem "Netflix". Saseksas hercogu dibinātajai kompānijai "Archewell Productions" vajadzēja radīt dokumentālās filmas, mākslas filmas un seriālus, kā arī izklaidējošus šovus un programmas bērniem. Taču kopš līguma noslēgšanas brīža pāris aizvien nav izdevies nevienu projektu. Turklāt zinātāji apgalvo, ka "Netflix" vadības uzticība karalienes Elizabetes II mazdēlam ievērojami kritusies prinča nesenās rīcības dēļ.

Pie vainas ir prinča Harija un Meganas Mārklas slepenā tikšanās ar karalienei Elizabeti II un princi Čārlzu šā gada aprīlī. Tā notika pirms Saseksas hercogu došanās uz Hāgu, kur viņi piedalījās sporta spēļu “Invictus Games” pasākumos.

Megana Mārkla un princis Harijs apmeklē “Invictus Games” 2022. gada aprīlī

gallery icon
14

Daudzi fani un karaļnama eksperti bija paliecināti, ka Saseksi devušies uz Lielbritāniju savtīgu apsvērumu dēļ. Taču Harijs šos apgalvojumus noliedza, šo ekskluzīvo informāciju atklājot “Netflix” konkurentiem, kam arī uzticēja privātas nianses par tikšanās aizkulisēm. “Mēs ar Meganu dzērām tēju kopā ar karalieni. Bija tik jauki ar viņu satikties. Tik brīnišķīgi viņu atkal redzēt. Viņa ir lieliskā formā, un viņas humora izjūta nekur nav zudusi,” intervijā kanālam NBC atklāja princis Harijs.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

“Netflix” vadībai tuvu stāvošas personas norādījušas, ka priekšniecība bijusi nikna aiz dusmām, uzzinot, ka Harijs publiski runājis par tikšanos ar vecmāmiņu. “Viņiem šādas nianses būtu gribējies dzirdēt savā dokumentālajā projektā. Pārņēma patiesas dusmas, ka šīs atklāsmes tika teiktas konkurenta kamerā,” zinātāja teikto citē laikraksts “The Sun”.

Princis Harijs pelēkos uzvalkos

gallery icon
26

Atgādināsim, ka nesen straumēšanas platforma “Netflix” lauza līgumu ar Meganu Mārklu, atsakoties izdot viņas gatavoto animācijas seriālu “Pērle”. Šim bija paredzēts būt stāstam par 12 gadus vecu meiteni, kuru iedvesmo dažādos laikos dzīvojušas pasaulē ietekmīgākās sievietes.

Saseksas hercogienes Meganas pirmā grāmata bērniem “The Bench”

gallery icon
17