Slavenības
2022. gada 6. maijs, 06:53

Izjukusi aktieru Ingas Siliņas un Aigara Apiņa laulība

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Izjukusi sešus gadus ilgā aktieru Ingas Siliņas un Aigara Apiņa laulība, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Aktrise Inga Siliņa, kas Dāvja Sīmaņa jaunajā filmā "Gads pirms kara" atveido galvenā varoņa Pētera mīļoto sievieti Almu, izrādās, filmas tapšanas periodā piedzīvojusi pārmaiņas personīgajā dzīvē.

Filmas "Gads pirms kara" pirmizrāde kinoteātrī "Splendid Palace"

Šodien, 13. aprīlī, kinoteātrī "Splendid Palace" notika filmas "Gads pirms kara" pirmizrāde.

gallery icon

Daiļā aktrise šķīrusi sešus gadus ilgušo laulību ar ilggadējo dzīvesbiedru un kolēģi, Valmieras Drāmas teātra aktieri Aigaru Apini, līdz ar to filmas titros norādīta nevis kā Inga Apine, bet gan ar pirmslaulības uzvārdu - Siliņa. Kā aktrisi Ingu Siliņu karjeras sākumā TV skatītāji viņu iepazina TV seriālos "Likteņa līdumnieki" un "Tikai nesaki man Bizu", kur Inga - tolaik pārliecinoša gaišmate - atveidoja galveno varoni Laumu.

Kā raksta "Kas Jauns", beidzamajos gados Inga ir kardināli mainījusi vizuālo tēlu un atvadījusies no blondajiem matiem, un tāda viņa ir redzama arī Dāvja Sīmaņa godalgotajā kino filmā "Gads pirms kara". Pa šo laiku aktrise arī papildinājusi savu darbības lauku, kļūdama arīdzan par kostīmu mākslinieci.

foto: Publicitātes
Beidzamajos gados Inga ir kardināli mainījusi vizuālo tēlu un atvadījusies no blondajiem matiem, un tāda viņa ir redzama arī Dāvja Sīmaņa godalgotajā kino filmā.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!