foto: Lia Toby/Mirrorpix / Vida Press
Tiek meklēts Džeimss Bonds: kurš aktieris atveidos ikonisko lomu nākamajā filmā?
Daniels Kreigs.
Slavenības
2022. gada 4. maijs, 06:18

Tiek meklēts Džeimss Bonds: kurš aktieris atveidos ikonisko lomu nākamajā filmā?

Jauns.lv

"Džeimsa Bonda" franšīzes fani nespēj vien sagaidīt, kad uzzinās, kurš tad būs jaunā filmas zvaigzne pēc aktiera Daniela Kreiga aiziešanas no aģenta 007 lomas. Producente Barbara Brokoli brīdinājusi satrauktos prātus un paziņojusi, ka līdz nākamā aktiera apstiprināšanai lomā būs vēl ilgi jāgaida - jaunā Džeimsa Bonda atveidotāja meklējumi aizvien turpinās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Producente Barbara Brokoli pastāstījusi, kāpēc lēmums par to, kurš būs nākamais Džeimss Bonds, aizņems vairāk laika nekā tikai dažas nedēļas vai mēnešus. “Tā ir svarīga misija. Tā nav tikai lomas atveidotāja izvēle. Runa ir par pilnīgu iemiesošanos tajā, kurp mēs virzāmies,” viņa norāda.

foto: David Fisher/Shutterstock for BAFTA/ Vida Press
Producente Barbara Brokoli.

Tiklīdz Daniels Kreigs 2019. gadā paziņoja, ka kino projekts “Nav laiks mirt” (“No Time To Die”) būs viņa piektā un pēdējā Džeimsa Bonda filma, internetā nekavējoties sākās diskusijas par to, kurš varētu no viņa pārņemt šo leģendāro kino lomu.

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā.

gallery icon
32

Tauta pretendentu skaitā ierindoja tādus aktierus kā Idrisu Elbu, Tomu Hārdiju un Henriju Kevilu.

Taču šīs kandidatūras producenti noraidīja. Tika izteikti minējumi, ka par aģentu 007 varētu kļūt arī 24 gadus vecais austrāliešu aktieris Džeikobs Elodrijs no seriāla “Eiforija” (“Euphoria”), taču arī šī kandidatūra tika noraidīta. Pēc producentu domām, superaģenta ampluā šim aktierim nepiestāv.

Datorgrafiķi joko par nākamo Bondu

gallery icon
15

Džeimsu Bondu atveidojuši:

gallery icon
6