Slavenības
2022. gada 30. aprīlis, 06:41

Karš Ukrainā mainījis Adrianas Miglānes kāzu plānus

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Šova "X faktors" pirmajā sezonā iepazītā dziedātāja, influencere Adriana Miglāne, kas 14. aprīlī mija gredzenus ar mīļoto vīrieti un dēla Hugo tēvu Krišjāni Sondoru, žurnālam "Kas Jauns" atklājusi, ka īstās kāzas atzīmēs pēc gada - baznīcā.

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" TV šovā iepazītā dziedātāja stāsta, kāpēc kāzas nāksies svinēt divas reizes.

“Ņemot vērā, ka tiku bildināta pagājušā gada augustā, ir pieņemts, ka jāvārds vienam otram jāsaka gada laikā pēc bildinājuma. Precēties bijām plānojuši vasarā, bet, sākoties kara šausmām Ukrainā, sapratām, ka lietu kārtība jāmaina. Nolēmām, ka formāli sarakstīsimies tuvāko klātbūtnē Bauskas dzimtsarakstu nodaļā,” atklāj Miglāne.

Dziedātāja pastāsta, ka īstās kāzas būšot baznīcā pēc gada, kad arī taps vilkta īstā kāzu kleita. “Tad tiks ievērotas visas kāzu tradīcijas. Baltu kleitu vilkšu tikai baznīcā un vienreiz dzīvē,” uzsver Miglāne, kura pēc kāzām gan paturēja savu uzvārdu, gan pieņēma vīra, nu kļūstot par Adrianu Miglāni-Sondori. Dziedātāja atzīst, ka vēl nav pieradusi pie sievas lomas, bet jūtas ļoti labi: “Īsti vēl nevaru noticēt, ka esmu sieva, jo līdz šim tā sajūta bijusi cita. Daudzi man jautā, kā es jūtos. Ir interesanti. No rīta pamostoties varu pateikt: “Labrīt, vīrs!””

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!