1dienas
21stundas
41minūtes
09sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: ekrānuzņēmums no video
Džonijs Deps tiesas zālē zīmē.
Džonijs Deps tiesas zālē zīmē.
Slavenības

Garlaicības māktais Džonijs Deps tiesas zālē ķeras pie krāsu zīmuļiem

Jauns.lv

Ilgo un nogurdinošo tiesas sēžu laikā Holivudas aktieris Džonijs Deps redzēts pievēršamies mākslai.

Garlaicības māktais Džonijs Deps tiesas zālē ķeras...

58 gadus vecais Holivudas aktieris Džonijs Deps tiesas sēdēs vairākkārt manīts zīmējam un krāsojam abstraktas bildītes. Tas noticis, kad zvērinātie kopā ar viņu gaidījuši ierodamies lieciniekus.

Džonijs Deps apsūdz Amberu Hērdu neslavas celšanā. Tiesas prāvas norise 2022. gada aprīlī

Vietnē "TikTok" popularitāti izpelnījušies video, kur Džonijs savam advokātam Bendžaminam Čevam rāda uzskicētu kādas personas seju un viņš uzliek brilles, lai labāk aplūkotu sava aizstāvamā rādīto skici. Tas noticis laikā, kad tiesa gaidījusi virtuāli ierodamies Taru Robertsu, Depam piederošās salas nekustamā īpašuma menedžeri.

Kā zināms, šobrīd Virdžīnijā, ASV, norisinās Džonija Depa ierosināta tiesas prāva, kurā aktieris apsūdz bijušo sievu Amberu Hērdu neslavas celšanā pēc tam, kad viņa savā esejā izdevumam “Washington Post” rakstīja, ka zina, kā ir būt vardarbības upurim ģimenē. Lai gan Hērda nevienu nenosauca vārdā, visiem bija skaidrs, kuru cilvēku viņa domājusi.

Ambera Hērda parāda zilumiem klāto seju

Aktrise Ambera Hērda pieprasījusi netuvošanās orderi pret vīru aktieri Džoniju Depu. Viņš sievai sviedis ar iPhone tālruni un tā neesot ...