Slavenības
2022. gada 12. aprīlis, 06:22

Jānis Aišpurs un Aija Andrejeva atzīmē kāzu pirmo gadadienu

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Kā šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns", tad 27. martā viens no Latvijas iemīļotākajiem un apspriestākajiem mūziķu pāriem Aija Andrejeva-Aišpure un Jānis Aišpurs atzīmējis savu kāzu pirmo jubileju.

foto: Mārtiņš Ziders
Pagājušajā nedēļā klubā "Piens" norisinājās mūzikas grupas "The Sound Poets" jaunā albuma "Pie vienas uguns" prezentācija, kurā klātesoša bija arī grupas līdera Jāņa Aišpura dzīvesbiedre Aija Andrejeva-Aišpure.

Jānim šis laiks ir īpašs. Pēc labi pastrādāta darba klajā ir laists ilgi lolotais grupas "The Sound Poets" ceturtais albums "Pie vienas uguns".

"The Sound Poets" jaunā albuma prezentācija klubā "Piens"

7. aprīlī, klubā "Piens" norisinājās mūzikas grupas "The Sound Poets" jaunā albuma "Pie vienas uguns" prezentācija.

gallery icon
115

Nu Aišpurs var ieskicēt laiku ilgi gaidītai atpūtai ar ģimeni. “Ir bijis tāds intensīvāks darba cēliens, un, nenoliedzami, spriedze no Ukrainā esošā kara… Gribas visiem kopā ievilkt gaisu. Darbs padarīts un nu… ir kaut kā mierīgāk,” saka mūziķis.

Aijas Andrejevas un Jāņa Aišpura koncerts Siguldā 2021. gada vasarā

2021. gada 29. jūlijā Siguldas pils paviljonā ar koncertu "12 stāsti vasaras vakaram" uzstājās mūziķi Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs.

gallery icon
20

Viņš uzsver, ka pirms vasarā gaidāmajiem koncertiem ļoti vēlas atrast laiku atpūtai ar ģimeni. “Konkrētu plānu nav. Mums ļoti patīk ceļot. Kur tieši? Mēs tikpat labi varam iemest teltis, guļammaisus mašīnā un braukt kaut kur Latgalē pie kāda ezera palikt. Vai aizbraukt uz Kurzemes jūrmalu vētru skatīties. Mēs esam braukuši astoņu dienu spontānā tripā ar mašīnu līdz Melnkalnei un Albānijai un atpakaļ,” par Aišpuru ģimenes atpūtu nedaudz pastāsta Jānis.

Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs bauda eksotiku Šrilankā

Dziedātāja Aija Andrejeva kopā ar mīļoto – mūziķi Jāni Aišpuru – 2020. gada februārī bija devusies ceļojumā uz eksotisko Šrilanku.

gallery icon
17

“Mūzika, ģimene un ceļošana kopā ar Aiju un bērniem mani piepilda visvairāk,” uzsver mūziķis. Taujāts, vai arī atpūtas braucienos ar sievu mēdz uzdziedāt, Jānis atbild noliedzoši: “Brīvdienās tomēr iztiekam bez kopīgas dziedāšanas, jo grāmatvedis, kad aizbrauc atvaļinājumā, arī nerēķina tur bilances.”

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!