Mūzika
2022. gada 8. aprīlis, 09:27

Pēc divu gadu pauzes jūlija beigās norisināsies festivāls "Summer Sound"

Jauns.lv

Lielākais pludmales festivāls Baltijā "Summer Sound" pēc divu gadu pārtraukuma notiks 29. jūlijā un 30. jūlijā Liepājā, portālam Jauns.lv pastāstīja festivāla direktore Maija Skrējāne.

Festivālā jau iepriekš izziņota tāda Latvijas mākslinieku plejāde kā Musiqq, Gacho, Jumprava, Dagamba, Astro’n’out, Singapūras Satīns, Kreisais Krasts, Pienvedēja Piedzīvojumi, Ralfs Eilands, Rīgas Modes un citi.

Drīzumā mākslinieku saraksts tiks papildināts gan ar vairākiem ārzemju, gan pašmāju mūziķiem un grupām.

"Summer Sound" 2019. gadā norisinājās devīto reizi un pulcēja rekordlielu apmeklētāju skaitu – abās dienās festivālu apmeklēja 32 tūkstoši cilvēku.

“Mums ir milzīgs prieks, ka beidzot ir iespēja turpināt darbu pie festivāla organizēšanas. Jau 2019. gadā lepojāmies ar Baltijas lielākā pludmales festivāla titulu, sasniedzot pasākuma vēsturē kuplāko apmeklētāju skaitu. Mēs turpinām strādāt un ticam, ka arī šogad mums visiem izdosies izbaudīt atkalredzēšanās prieku, un mūsu viesiem - savu trakāko šīs vasaras piedzīvojumu.”, komentē festivāla "Summer Sound" organizators Uldis Pabērzis. 

Biļetes uz festivālu Summer Sound var iegādāties šeit. Visas iegādātās biļetes uz 2020. gada festivālu ir derīgas, un ar tām nav jāveic nekādas papildu darbības, lai varētu apmeklēt festivālu šogad.

Ballētāji līksmo "Summer Sound" festivāla pirmajā dienā (2019.gads)

gallery icon
67

Festivāla "Summer Sound" otrā diena (2019. gads)

Liepājas pludmalē notiekošā festivāla "Summer Sound" otrā diena.

gallery icon
105