Slavenības
2022. gada 8. aprīlis, 07:37

Naurim Brikmanim sieva uzdāvina to, ko kāro ikviens vīrietis

Jauns.lv

Ja mūsu iespējas būtu neierobežotas, nez, kāda varētu būt labākā sapņu dāvana vīrietim 30 gadu jubilejā? "Harley-Davidson" motocikls, prestiža zīmola pulkstenis vai varbūt copes brauciens uz Ālandu salām vai Jamaiku? Taču tādu atbildi, ko sniedz šovmeņa Naura Brikmaņa sieva Aija, diez vai kāds iedomātos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā top zināms telekanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas", jaukā, gaišmatainā sieviete, kuras tēls raidījuma vadītājam Valdim Melderim sākotnēji asociējas ar šim laikmetam neraksturīgu sievišķīgu maigumu, sevi slēpj īsti nepieradināmu dvēseli. Kad saruna neizbēgami nonāk līdz seksualitātei, Aija atklāj, ka intīmi romantiskas noskaņas vietā dod priekšroku nervus kutinošām situācijām, šķietamu aizliegumu pārkāpšanai. Un gultu viņa labprātāk izmantotu tikai gulēšanai vai grāmatas lasīšanai.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Nauris un Aija ir sen pazīstami. Nauris savulaik atklāja, ka ar sievu iepazinies laikā, kad mācījies 9. klasē.

Savulaik Aija daudz meklējusi un pilnveidojusi sevi, arī seksuālajā jomā - bijuši gan kailfoto, gan striptīza dejas. Ar to saistīta bijusi arī Aijas dāvana vīram 30 gadu jubilejā - tas bijis pikants piedzīvojums speciāli aprīkotā istabā. Interesanti, ka šī pieredze vēlāk Naurim noderējusi, filmējoties komēdijā “Jaungada taksometrs”, kur varonis negaidīti iekuļas līdzīgā situācijā.

Nauris Brikmanis TV šovā "8 naži un gardēdis"

Nauris Brikmanis TV šovā "8 naži un gardēdis".

gallery icon
22