Slavenības
2022. gada 1. aprīlis, 09:10

Tikai virsraksti: Slinkie perfekcionisti, oligarhs-mājsaimniece, pensionāri “maķītī”

Jauns.lv

Stāvkomiķi Kugrēns un Kreičmanis šoreiz ķērušies pie kara zīmolvedības un secina, ka Z ir ne vien vāji izstrādāts, bet arī sagādā nopietnas problēmas burta lietotājiem.

Kugrēns atklāj, ka kādai viņa paziņai Zandai Krievijas propaganda sarūpējusi nelāgu problēmu – jādomā, ko iesāk ar nesen uztetovēto vārda pirmo burtu. Komiķi apspriež arī citas problēmas, ko šis kara zīmols sagādājis, kā arī vērtē, cik veiksmīgs tas izdevies. Varam pateikt priekšā, ka sajūsmas nav.

Ar nopietnām problēmām saskāries arī kāds sankciju notriekts oligarhs, kuram nu nāksies pašam uzkopt savu māju. Kreičmanis iesaka vienkārši pārcelties no istabas uz istabu, kamēr visas piecūkotas.

Komiķu ievērību izpelnījies arī Putins un koncerts Lužņikos. Kreičmanis atzīst, ka pasaules iekarotājs izskatījies kā mammas sapucēts, un izsaka līdzcietību pastniekam, kuram jāmeklē slepenais bunkurs, lai piegādātu dārgo apģērbu.

Skatieties arī par džentlmeņa komplektu ar milzu dunci, slinkajiem bērniem – perfekcionistiem un pensionāru diētu makdonaldā!

Atver video un smejies līdzi – tas ir jārēc!