Slavenības
2022. gada 31. marts, 08:24

VIDEO: ģitārists Kaspars Zemītis pastāsta, kā iepazinies ar sievu

Jauns.lv

Ģitāras virtuozs Kaspars Zemītis un viņa romantiskā mūzika droši vien izkausējusi jo daudzu sieviešu sirdis, tomēr izskatās, ka viņām būs jāsamierinās ar sapņiem un mūzikas baudīšanu, muzikants jau 25 gadus ir laimīgi kopā ar savu pirmo un vienīgo sievu.

Telekanāla "STV Pirmā!" sarunu šova "Kad viņas satiekas" sievišķīgajās sarunās noskaidrojas, kā tad abi iepazinušies un kā attīstījies viņu mīlestības stāsts.

foto: Mārtiņš Ziders
Kaspara nākamā sieva Anda bijusi viņa drauga draudzenes draudzene.

Izrādās, ka tas noticis studiju gados, un Kaspara nākamā sieva Anda bijusi viņa drauga draudzenes draudzene. Pirmā tikšanās, kas vēlāk noveda pie laimīgas laulības daudzu gadu garumā, bijusi pavisam nejauša - kopmītnēs, kur Kaspara draugam bija jāsatiek sava drudzene. Vēlāk jau Kaspars iepatikušos meiteni uzaicinājis uz balli. Tā kā tobrīd nākamā skatuves zvaigzne jau reizēm uzspēlējis ballītēs un viņam bijuši draugi muzikantu vidē, atstāt iespaidu un savaldzināt iecerēto nav bijis pārāk grūti.

Ģitārista Kaspara Zemīša solo albuma “Vētra klusumā” atklāšanas koncerts

Ģitārista Kaspara Zemīša otrā solo albuma “Vētra klusumā” atklāšanas koncerts 2018. gada 31. janvārī, Mūzikas namā Daile.

gallery icon

Gredzenus abi mīlētāji mija divus gadus vēlāk, kad bija pieteicies pāra pirmdzimtais.

Kaspara Zemīša albuma "Motīvs balsij un ģitārai" atvēršanas svētki

2022. gada 14. februārī, savā dzimšanas dienā, ģitārists Kaspars Zemītis mūzikas namā "Daile" svinēja savasoloalbuma "Motīvs balsij un ģitārai" atvēršanu.

gallery icon