Slavenības
2022. gada 30. marts, 16:00

Alekam Boldvinam būs astotais bērns

Jauns.lv

Amerikāņu aktieris Aleks Boldvins drīz atkal kļūs par tēvu. Par to otrdien, 29. martā, savā "Instagram" kontā paziņojusi viņa sieva Hilarija.

Aktiera Aleka Boldvina sieva Hilarija pavēstījusi, ka ir gaidībās ar abu kopīgo septīto bērnu. “Pēc daudziem kāpumiem un kritumiem pēdējo gadu laikā, mūs gaida aizraujošs uzplaukums un milzīgs pārsteigums: šoruden pasaulē nāks vēl viens Baldvinito,” raksta topošā māmiņa.

Alekam šis būs jau astotais bērns. Viņam ir arī 26 gadus veca meita Airlenda, kura dzimusi aktiera iepriekšējā laulībā ar kolēģi Kimu Beisingeri.

Ainiņas no modeles Airlendas Boldvinas dzīves

Foto no aktieru Aleka Boldvina un Kimas Beisingeres meitas modeles Airlendas Bolvinas "Instagram" profila.

gallery icon
56

Ziņa par ģimenes pieaugumu parādījusies laikā, kad Boldvins ir devies uz Itāliju, lai tur piedalītos pirmajā kino projektā pēc pērn uzņemšanas laukumā notikušās traģēdijas.

Vesterna "Rust" traģiskā filmēšanas diena, kurā Boldvins nošāva operatori

gallery icon
14

2021. gada oktobrī filmas “Rust” laukumā izšāva aktiera rokās esošā pistole, kurā nevajadzēja būt īstām patronām. Bojā gāja operatore Halina Hačinsa. Šobrīd bojāgājušās operatores ģimene tiesājas ar Boldvinu, savukārt aktieris kategoriski noliedz savu vainu un norāda, ka pie atbildības ir jāsauc filmas producenti un par rekvizītiem atbildīgie cilvēki.

Aleks Boldvins sniedz interviju ABC žurnālistam Džordžam Stefanopulsam

gallery icon
21

Aleks un Hilarija apprecējās 2012. gadā. Abi sociālajos tīklos demonstrē īstu ģimenes idilli. Atgādināsim, ka Alekam ir 63 gadi, bet viņa dzīvesbiedrei vien 38.

Boldvinu ģimene sagaida trešo atvasi

Aktieris Aleks Boldvins un viņa sieva Hilarija kļuvuši par trīs bērnu vecākiem. Pasaulē nācis pastarītis Leonardo.

gallery icon
13

Aktiera Aleka Boldvina sieva Hilarija ar bērniem

Aleks Boldvins un Hilarija Tomase apprecējās 2012. gada 30. jūnijā Ņujorkā. Ģimenē jau aug divi bērni – meita Karmena (dzimusi ...

gallery icon
59